Aktywne Wpisy

Quashtan +7
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +241
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

1. wprowadzacie zmainy iteracyjnie małymi krokami, macie od razu szybki feedback i małe ryzyko wielkiego s----------a. scrumowo
2. wprowadzacie nowy wygląd od razu, ale robiąc przynanjmniej A/B testy. Obok starej wersji przez jakiś okres czasu działa nowa wersja i dla użytkowników to lepsze a dla deweloperów czas na załatanie najgorszych rzeczy. Tak robią wszystkie szanującie się portale jak
@Xolan: to musi być pasta, nie wierzę że typ napisał to na poważnie XD
@Xolan: 1. Wielominutowe ładowanie się każdej strony
2. Brak obserwowanych tagów
3. Przy zmianie ustawień komunikaty najpierw o błędzie, potem o poprawnym przyjęciu zmiany
3. (tak, tu nie ma błędu) po ponownym, wejściu w ustawienia widać, że nie zostały wprowadzone mimo komunikatów
moge Cie zapewnic ze aplikacja przeszła szereg róznych testow, naprawde mocny team to robił. ale nie moge Ci powiedziec nic wiecej. wiecej wiary. pozdrawiam
@Xolan: pamiętaj użytkowniku, to twoja wina, że nie działa!
@Xolan: Chyba mocno upośledzony xD
S-------------e sprawę i tyle, powinniście oddać starą wersję i dostać dożywotni zakaz pracy przy tego typu rzeczach
@Xolan: to wygląda na wypowiedź 24 letniego Junior Deva, dla którego to pierwszy poważny projekt w życiu.
Jak Wy to testowaliście, skoro od rana tu praktycznie nie działa nic? Wpisy się nie wczytują, brak funkcjonalności z wersji pierwotnej (na telefonie wyświetla mi się tylko kilka lenny face, nie można zobaczyć komentarzy użytkownika w jego profilu, API dla
@Xolan: W takim razie nie pisz już więcej.
źródło: XDolan
Pobierz