Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mrzk: Dzień Dobry. Jestem jedną z osób, które pomagały podczas tworzenia nowej edycji wykopu. Jaka funkcjonalność konkretnie CI się nie podoba? Czy masz zainstalowaną najnowszą wersję przeglądarki?
P.S. jak się nie ma pojęcia o tworzeniu oprogramowania, lepiej zamilczeć :) Miłego dnia!
  • Odpowiedz
Dzień Dobry. Jestem jedną z osób, które pomagały podczas tworzenia nowej edycji wykopu

@Xolan: odważnie się przyznawać do takiego gówna. Ale rozumiem że białek musiał się jeszcze pieniędzmi z pfronu nachapać
  • Odpowiedz
  • 288
jak się nie ma pojęcia o tworzeniu oprogramowania, lepiej zamilczeć

@Xolan: jak się nie ma pojęcia o tworzeniu oprogramowania to lepiej się nie brać za tworzenie oprogramowania
  • Odpowiedz
@Xolan: Panie, wejdź w konsolę, wejdź w Sieć. Requesty trwają cholernie długo jak na PWA, konsola zasypana błędami 500 mówiącymi o tym, że baza jest zapchana i nie obsłuży więcej połączeń (przynajmniej w obecnej konfiguracji).
  • Odpowiedz
@Xolan: Co mogło być OK na testach jak nawet nie da się zobaczyć listy plusujących jeśli jest ich ponad 2000? xD
Co i jak wy tam testowaliście? W piatkę odpaliliście serwis i manualnie przeklikaliście się przez wszystko? Jeśli tak, to nic dziwnego, że to teraz działa jak działa.
Po odpowiedziach jakie wypluwają endpointy i potym jak to szybko działa widać, że autorzy tego tworu nie mieli pojęcia o bazach danych,
trycatchfinnaly - @Xolan: Co mogło być OK na testach jak nawet nie da się zobaczyć li...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
na testach wszystko było ok, lokalizujemy i naprawiamy, spokojnie

@Xolan: czemu większość znanych mi portali i firm potrafi zrobić solidne testy i problemy po aktualizacjach są rzadkie, tylko wy najwyraźniej zrobiliście je na zasadzie "wyświetliła się główna, to wrzucamy na produkcję"? XD
  • Odpowiedz