Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
@asap_srasap: Też właśnie mi się z jabłkiem skojarzyło xD
Rozumiecie: jak masz dziecko i identyfikujesz się jako "niebinarny" to fakt czy jesteś jego rodzicem to już twój wybór xDDD Grubo. Ciekawe czy dotyczy też facetów i to bez konsekwencji np. alimentów?
@zielony11: jak mamy w kraju debili którzy powiedzą „a c--j z tym granatnikiem, r---------i sądami, sasinem, mejzą, obajtkiem, funduszami poza budżetem rozkradajacymi setki miliardów, Odrą, niszczeniem prawa, gospodarki, szpitali. Dziabko to przesada, głosuje na Pana Kaczyńskiego.” to jesteśmy już w dupie bez wyjścia i tak.
@markhausen: Nie, bo wtedy uważa siebie za kobietę, czyli jest babcią. Albo może czuć się facetem, który tylko lubi przebierać się w damskie ciuchy, a wtedy jest "normalnie" dziadkiem.
Osoba niebinarna to taka, która uważa, że nie jest ani jednym ani drugim, czyli dziabko.
Komentarz usunięty przez moderatora
@zielony11: jeśli ograniczanie wolności obywatelskiej jest dla Ciebie mniej ważne od tego to powodzenia ( ಠ_ಠ)
Bo jeżeli Polacy są tak głupi że wolą gównianą sytuację w kraju od jakiegoś określenia na niebinarną wersję dziadka czy babci, to k---a nic w tym kraju nie ma sensu