Wpis z mikrobloga

Dlaczego przeszliśmy do porządku dziennego z psami srającymi w galeriach handlowych? Byłem wczoraj świadkiem jak pies zesrał się na podłogę w galerii handlowej obok punktów gastronomicznych przy zadowoleniu psiej mamy. Psia mama wzięła g---o do woreczka, ale ślad po gównie został, bo już chusteczki żeby to zetrzeć nie użyła. Ale sam fakt, że psy srają obok jedzących ludzi pokazuje, do jakiego punktu doszedł ten psiarski psychiatryk.

Po co w ogóle psiarze zabierają te psy do galerii? Bo na pewno nie dla dobra tych zwierząt, które dostają w takich miejscach p-------a od ilości bodźców.
#psiarze #psy #polska #patologiazewsi #patologiazmiasta #psierdolnieci
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@Casuel: psiegrywie, tak ludzie robią zdjęcia patologii i wrzucają do sieci, żeby patologię piętnować. Wy jedynie co potraficie robić, to problem wyśmiewać i bronić szczania i srania psami wszędzie, bo przywykliście do życie w w brudzie.

Zresztą co ja wymagam od psiegrywa, który bronił szczania psami po elewacjach budynków.
  • Odpowiedz
@nowszyja: ALBO znowu opisujesz swoje fantazje, a sytuacja nie miała miejsca.

Ale nie, no chyba byś nie kłamał w internecie xD

I grzeczny bądz, bo kolejny ban bedzie na dluzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nowszyja: psiegrywy nie chcą żeby ktoś robił zdjęcia ich patologicznym zachowaniom. Wcale się nie dziwię bo im więcej osób zobaczy jakie to są brudasy tym więcej osób zacznie zwracać im uwagę i zgłaszać na straż miejską.
  • Odpowiedz
@nowszyja: tag, przez g
Mnie to nie boli- wy mnie bawicie :D

I zdecyduj sie, psiarzy, czy psiegrywow( ͡° ͜ʖ ͡°)

No i to wy panowie zyjecie w brudzie, regularnie sie tutaj na to zalicie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Casuel: my się na to żalimy bo nam przeszkadza ten brud i smród. Psiegrywy mają tak samo w domu więc im to nawet pasuje i myślą, że tak jest normalnie wszędzie xD
  • Odpowiedz
@nowszyja: Idę z psem na wystawę do galerii sztuki nowoczesnej.
- Tu nie wolno z psami - mówi ochroniarz.
- To nie jest pies - odpowiadam. - To jest performance.
- A, to przepraszam.
Idziemy z psem dalej. Oglądamy rzeźbę Smefra centaura. Pół koń, pół Smerf.
- Zawsze się zastanawiałem - mówię do psa - komu kibicują centaury w
  • Odpowiedz
@nowszyja: wy, psiegrywy, to macie fantazję. Zawsze to jest baba z psem (aż sobie wyobrażam paniusię z jakimś szpicem miniaturowym), akurat się zdarzyło, że pies nasrał na środku centrum handlowego, akurat się zdarzyło, że przechodził psiegryw @nowszyja i całe zajście widział i jak baba skończyła sprzątać po psie to podbiegł z lupą sprawdzać czy aby na pewno nic po psim gównie nie zostało. Nie nadawało się na zrobienie zdjęcia
  • Odpowiedz
  • 7
@o__0: jest i psiojciec. Tak, najcześciej są to kobiety, bo w 90% przypadków psiarz w galerii handlowej z kundlem to kobieta. Ale jak bym zrobił zdjęcie, to ty psiegrywie i twój kochanek @Casuel pisalibyście, że "hahaha, robi zdjęcie psiej kupy". Zrozumiecie, my nie chcemy żyć w takim syfie, do jakiego wy przywykliście!
  • Odpowiedz
  • 8
@MetalowyBieg: jak się zrobi zdjęcie, to macie problem. Jak się nie zrobi, to też macie problem. Psiojciec, ja wiem, że wy do gówna w pomieszczeniu przywykliście, ale reszta społeczeństwa nie chce takiego syfu w przestrzeni publicznej.
  • Odpowiedz
@nowszyja: Przeciez ty slyniesz z tego, ze zmyslasz historyjki. Raz zobaczyles, ze plusuja i Ci sie spodobalo. Pamietasz jak wyrzucili przy Tobie psa ze sklepu? Albo jak kobieta dala kebab psu w sklepie, ale pies wyplul i ona to zjadla? No prosze Cie :D
  • Odpowiedz