Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +26
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Za każdym razem
@skullc64: no jakby fakt, ze kończy się pas nie byl zauważalny ;-) ale rozumie pomysl, tylko kodeks drogowy nie pozwala na takie rzeczy.
@miauczar: Proszę Cię uprzejmie.
Wbrew obiegowej opinii, lewy pas nie służy tylko do wyprzedzania. To daleko idące uproszczenie i generalnie nieprawda. Pomijam już fakt, że nie ma przepisu o takiej
@skullc64: no jak nie widzisz końca pasa ani znaku, ze sie kończy tym bardziej nie widziałbyś
@reksiuzgdyni: Dzieki za poświęcony czas. Mimo uszczypliwości na koniec, miło że poswieciłeś czas na objaśnienie, trochę źle się z tym wszystkim określiłem, więc chciałbym na przykładzie pokazać
@miauczar: A wybacz, jakoś nie pomyślałem, że to też było wymierzone w twoim kierunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak znam trasę to na pełnej k----e na lewym do samego końca i albo się wbijam jak do siebie albo czekam aż ktoś wpuści.
Januszowa mentalność.