Aktywne Wpisy

wyqop +88
Czy PIS zapłacił Wykopowi za zmniejszanie zasięgów dla wpisów o dzisiejszym marszu?
Nie wiem, ale się domyślam.
Setki kont, które powstały niedawno i zajmują się jedynie zakopywaniem i pisaniem bzdur na temat uczestników marszu.
Wyzywający osoby, które pójdą na marsz posrańcami.
Oczywiście takie konta siejące hejt nie są blokowane. Multikonta sponsorowane z resortów też nie.
Wykop stał się opłacanym przez SSP ściekiem, który shadowbanuje wszystko, co uderza w PiS.
Przykład: Andrzej Duda
Nie wiem, ale się domyślam.
Setki kont, które powstały niedawno i zajmują się jedynie zakopywaniem i pisaniem bzdur na temat uczestników marszu.
Wyzywający osoby, które pójdą na marsz posrańcami.
Oczywiście takie konta siejące hejt nie są blokowane. Multikonta sponsorowane z resortów też nie.
Wykop stał się opłacanym przez SSP ściekiem, który shadowbanuje wszystko, co uderza w PiS.
Przykład: Andrzej Duda

Galeria-Widgeta +32
Chodzi o niezdecydowanych - "czy już powinienem zmienić pas, czy jeszcze za wcześnie"
a nawet bym zamalował strefę (np. na żółto) gdzie jeszcze nie zjeżdżać
-przy jeździe na suwak, siedzenie na zderzaku, gdzie przy odstępie ruch odbywałby się znacznie płynniej.
- ogólnie przy korkach, jak zostawisz sobie lukę aby nie robić gaz hamulec non stop, to zaraz ci ktoś wjedzie i musisz hamować tracąc płynność i kaskadujac to na samochody za tobą
@milionerro: Na końcu pasa masz pierwszeństwo więc mogą walić.
@sznaap: ja tak robię, żeby debile nie wjeżdżali wcześniej. Wpuszczam gdy kończy się pas dopiero, czy tam 3 metry wcześniej, żeby można było płynnie wjechać.
@Marmlw: Akurat wrocławscy kierowcy to słyną z tego że nie dociera do nich zasada "Nie dasz rady zjechać ze skrzyżowania ? To się na nie nie #!$%@?"