Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
koniolizator +18
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
#patodeweloperka #c---------------a #nieruchomosci
@fimino: Nie ma czegoś takiego.
@holihopter: czy ja wiem czy to chów klatkowy, to po prostu zamknięte osiedle z ludźmi na wysokim poziomie finansowym, bez meneli złodziei i innych szkodników. Raczej ci ludzie są zadowoleni, z tej ekskluzywności
@Bleck: pewnie chodzi o to, że żabka powstała na zamkniętym osiedlu, gdzie nie da się wejść bez kodu lub chipa.
Raz mi do takiej żabki na zamkniętym osiedlu przekierowało paczkę z Allegro i musiałem czaić się pod furtką, aż ktoś będzie wchodził, czy wychodził, żeby dostać się na osiedle bez kodu XD
@Bleck: ja bym się zastanowił czy to zgodne z polskim prawem
XD
Dla złodzieja to żadna przeszkoda, a wysoki poziom finansowy to nie jest średnia krajowa w korpo.