Aktywne Wpisy
matjuszka +28
#problem #mieszkanie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
skeeto666 +648

#antykapitalizm
źródło: comment_1673126624QmfuK6x2HOTjx1nvbagEPl.jpg
PobierzChciałem coś napisać, ale jak ktoś z utęsknieniem wspomina komunę to xD.
Jak jesteś robakiem bez znajomości to za komuny też byś był robakiem bez znajomości. Jakbyś teraz prowadził taki tryb życia jak wtedy to też byś miał mieszkanie.
Proponuję zacząć wydawać pieniądze na to, na co można było wydawać pieniądze za komuny (nic) i zobaczyć, czy nie uzbierasz na mieszkanie w 20 lat.
W ogóle mówienie, że za komuny były wczasy (xd) a tym bardziej leczenie (XDDDD bez koperty pełnej hajsu nawet nie podchodź, bo lekarz ci powie, że zdrowyś), edukacja, w której nawet do szkoły średniej nie każdy się mógł dostać, bo liceum i
Komentarz usunięty przez autora Wpisu