Aktywne Wpisy
pierdas007 +682
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
sprynek +329
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#heheszki
No i tak sobie sunie zadowolony az kierownica nie zrobila klik... Na szczescie zdazyl odblokowac zanim wylecial z drogi.
1. Za dzieciaka komp się popsuł. Kuba-informatyk z krwi i kości doszedł do wniosku, że to wina gniazdka, które było lekko wyrwane ze ściany. No to wyciągam gniazdko, tam była pęknięta gumka recepturka, więc bawie się, grzebie i wkładam do środka. Dopiero po latach zrozumiałem, że bawienie się gniazdkiem przy włączonych korkach to głupota.
2. Krótko miałem prawko i wyjeżdżałem tyłem z garażu. Jechałem na
- rozpalenie ogniska w stodole
- chodzenie po płocie, i ześlizgnięcie się z niego (lewa noga w lewo, prawa w prawo..)
@ChwilowaPomaranczka: teraz wygląda jeszcze lepiej, ale na "czubku" nadal czucia nie mam xD i prawie go nie używam do telefonu
@bycjaktommyleejones: Ty sie ciesz ze chciales do przodu metr przejechac a nie do tylu, wtedy do roboty bylby Twoje kolano (ʘ‿ʘ)
Miałem może 8 lat
skończyło się tak że byłem gdzieś na autostradzie na nogach n----------y w 3 d--y, potem chodziłem po drodze szybkiego ruchu na środku pasów i tak dalej poza dublinem XD, wróciłem chyba
Już będzie prawie 9 lat jak założyłem konto w portalu z żółtymi papieżami i od tego momentu nie mam na nic czasu.......