Aktywne Wpisy
Richtig_Piwosz +44
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
sinuh +357
#heheszki
Podpaliłem garaż, przypadkiem ¯\_(ツ)_/¯
Namówiłem siostrę aby wjechała autem na podwórko. Otwarłem bramę i mówię by się przesiadła i wjechała. No i tak wjechała, że rozwaliła betonową balustradę, przeleciała przez pół podwórka i wbiła się w schody domu XD Nic się jej nie stało, auto miało kilka wgnieceń (była zima),
Przysięgam że zamiast na luz to ja wbiłem 1, potem 2, potem 3 i tak dalej nawet redukowałem przed światłami. Normalnie jakbym jechał z włączonym silnikiem.
Gruz poszedł na złom i do tej pory nie wiem czy nie przeze mnie.
Najgorzej ze się połapałem
@enzojabol: zrobilem to samo, ale gołymi rękami, na szczęście tylko wywaliło korki w mieszkaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tynka02: miałem coś podobnego, z tym że moim pomysłem była nauka świecy. Wybiłem się na studzience kanałowej, przekręciłem efektownie kierownicę, ale nie zdążyłem już jej wyrównać, kiedy koło dotknęło nawierzchni. Kierownicą w splot słoneczny... aua #!$%@? rzeczywiście... przez 30 sekund nie mogłem złapać oddechu.
Komentarz usunięty przez autora
@jmuhha: Moja koleżanka w podobny sposób straciła cnotę xD Serio :D