Aktywne Wpisy
Diagnose +75
Problemy z parkowaniem...Auto musi mieć uszkodzone kamery parkowania, ponieważ parkuje w ten sposób codziennie #wroclaw #polskiedrogi #bmw #motoryzacja
fallout444 +1131
#thebestofmirko #panwitek #galeriakrosno
Pan Witek rozdawał dziś parasole.
Chyba najlepsza akcja wykopków ever
Pan Witek rozdawał dziś parasole.
Chyba najlepsza akcja wykopków ever
#heheszki
Nie mam nic na swoją obronę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@bycjaktommyleejones: To mój ojciec zrobił podobnie tylko ze wsteczny miał wbity - przejechał go własne auto a potem z------o w nasz dom.
Sytuacja 2: motorynka miała zablokowany gaz. Mówię do ojca „nie
Karuzela na lodzie w zimie
Berek na drzewie
Dawno, dawno temu kupiłem sobie skuterek. To była moja pierwsza przygoda z motoryzacją, wcześniej jeździłem tylko na rowerze.
No i zamiast najpierw popróbować sobie jak to jeździ, to po prostu wyjechałem na pełnym gazie prosto z salonu w którym go kupowałem.
Z tego salonu prowadziła krótka ścieżka w dół prowadząca na parking pełen samochodów.
A ponieważ pierwszy raz w życiu jechałem na skuterku to jeszcze nie wiedziałem że podczas hamowania dobrym pomysłem jest puszczenie manetki z gazem
Mówię to dla Twojego dobra. Bmw nie wybacza, po drzewach/słupach się lata, oddam Ci jak dojzejesz (ʘ‿ʘ)
Jak miałem ok 3 lata wszedłem w ognisko - miesiąc w szpitalu, o dziwo bez większych obrażeń bo mam dosyć szybko zareagowała.
Aby szybko zahamować rowerem pod sklepem wsadziłem nogę w szprychy przedniego koła - Usiadłem pod sklepem na murku i "ałaja ałaja,