Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

beconase +26
#kpo serio?
źródło: Screenshot 2025-08-08 013715
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Screenshot 2025-08-08 013715
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Istny szał, a brak konkurencji po prostu pozwala im na traktowanie pasażera jak szmaty. Skur....kowanesyny.
Całość na: https://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/bilety-na-pendolino-i-ekspresy-beda-bardzo-drogie-za-psa-i-rower-tez-zaplacimy-wiecej-111439.html
Oczywiście, jest to jeden z elementów wypychania ludzi w kierunku samochodów, a z drugiej strony zbicia jeszcze większej kasy na rekordowych od pewnego czasu przewozach ilościowych, które drastycznie spadną po kolejnych podwyżkach, skoro nawet Orlen będzie tańszy ;)
#pociagi #intercity #podroze #kolej
@AbaddonLincoln: 13 zł za rower (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: comment_1672909082qAFsngtCoeSRzqWfJGIa8o.jpg
PobierzW tym roku zobaczyłem ceny biletu + biletu za rower, w-------m się, wrzuciłem rower do bagażnika i pojechałem autem, bo było taniej. I mówimy tutaj o lokalnych pociągach, nie IC. A teraz jest jeszcze drożej. P------e.
Natomiast szybki serczyk, ICE z Hannoveru do Frankfurtu, kilometraż podobny do Wwa-Ktw, 40 jurków. Kurs mamy, jaki mamy, to odrobinę drożej na dzisiaj, a taniej na 11.01 niż PL IC
@Talarkowy: myślę, że większość przejazdów jest kupowana przez firmy na fakturkę. W Pendolino zajęte miejsca są tylko w tygodniu o 8 i 16 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Misiopysioo: a na jutro?( ͡° ͜ʖ ͡°)