Aktywne Wpisy
jakuba94 +118
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +40
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
#blackpill #redpill #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #przegryw
Strasznie się zaplątałeś we własne bzdury wyłączając Azję z "pokolenia karmionego" social media ale to już świadczy tylko i wyłącznie o poziomie Twojej wiedzy.
A reszta wypowiedzi świadczy o braku elementarnej kultury.
Nie dziwi mnie, że publikujesz wpis na tym tagu i nie panujesz nad nerwami w rozmowie.
Śmieszy mnie, jak próbujesz poczuć się
Komentarz usunięty przez moderatora
No ale taka to dyskusja z wami, chce kulturalnie pogadać to od razu budujecie cały profil psychologiczny po jednym komentarzu i powtarzacie jak mantrę to samo
Brak kultury to fakt, a nie opinia. Sam to udowodniłeś.
A argumentacja była, do sedna też się odniosłem, ale najwyraźniej nie zrozumiałeś ¯\_(ツ)_/¯
Dobra, EOT z mojej strony i #czarnolisto aż nauczysz się czytać ze zrozumieniem i nabierzesz ogłady w rozmowie.
https://www.wykop.pl/wpis/43343363/blackpill-essentials-podsumowanie-macie-tutaj-wszy/
Pewnie z tego i tak nic nie zrozumiesz. Niestety do zaznajomienia się wymagany jest inglisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/43343363/blackpill-essentials-podsumowanie-macie-tutaj-wszy/
Pozdro, neguj dalej.