Wpis z mikrobloga

Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.

#lewica #4konserwy #neuropa #prawica #polityka
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Randy_the_Ram: Ta, jasne. Może i aktywnie wspierają sadystycznych kacapskich zbrodniarzy, sieją nienawiść wobec Ukraińców, powielają ruską propagandę, ale może to jednak spoko ludzie. XD
Ted Bundy może też był spoko człowiekiem, w końcu zawsze się trochę morduje?
  • Odpowiedz
@Randy_the_Ram: moja żona lewaczka ja bardziej prawa strona ale w tym momencie bez żadnego nadania partyjnego. Jak się jest inteligentnymi ludźmi to z różnych punktów widzenia można wyciągnąć plusy. Ja na przykład stałem się bardziej tolerancyjny. Kiedyś byłem bardziej zainteresowany polityką ale już się tak nie interesuje bo szkoda mojego czasu i nerwów. Żyjemy razem 12 lat
  • Odpowiedz
@Randy_the_Ram: „nie rzucamy się sobie do gardeł” ale jak wykopek pisze cokolwiek to odpisujesz żeby szczekał dalej xD
Śmiem wnioskować, że ten związek to fikcja
  • Odpowiedz
@Randy_the_Ram: część moich kolegów to konfiarze, a ja jestem dla nich lewakiem, gdyż uważam, że podatki są konieczne, a różne wydatki panstwa, np. socjalne, to normalna, podstawowa i zdrowa funkcja każdego dobrego państwa. Uprzedzając, to nie są dzieci, mają >30, tylko proste chłopaki xd

Ale lubimy się.
  • Odpowiedz