Wpis z mikrobloga

30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło się wszystko o czym marzyłem ale też to o czym nie marzyłem. Wypłaty na poziomie top 2% w Polsce, mieszkanie na #bk2 które spłacę po roku.
30 nie musi być taka straszna
#urodziny #chwalesie i chyba w końcu #wykop30plus
jakuba94 - 30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jakuba94: To ja nie wiem jak to jest z tymi top % zarabiających ziomek. Majster, który mi robi tynki zarobi 10k za 3 dni pracy, lekarz w prywatnym gabinecie w zależności od specjalizacji bierze 250-500 zł za 5-15 minut wizyty, np. kardiolog te 250 zł za wizytę plus za badanie jak echo serca, itp doliczy kolejne 160 zł, a chirurg bierze 500 zł za wizytę 15 minut albo i mniej
  • Odpowiedz
@jakuba94: gratki i udanej celebracji, a przy okazji dopytam - nie masz na bk2 zapisów o 3 letnim okresie bez możliwości nadpłacania? Plus prowizja banku często dochodzi za transzę nadpłat. Pytam z ciekawości, żeby nie było że jakaś zlośliwość 😀
  • Odpowiedz