Aktywne Wpisy

Rembrant +74
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz
yaszczur +1108

#pieniadze #gospodarka #bitcoin #holownia
źródło: comment_1672646743i8Hx03Lfej15y82Qo9yQT3.jpg
PobierzZapominając przy tym, że kraje z Euro też mają inflację.
@Bulletproof-50: to ty mi absurdalne argumenty przedstawiać. JA NIE CHCE MIEĆ NIC WSPÓLNEGO Z POLAKAMI SPOZA DOLNEGO ŚLĄSKA. Rozumiesz. A czy dolnoślązacy wybiorą sobie Lewicę czy Liberałów, w------e. Byle ci z Rzeszowa przed przyjazdem tutaj musieli zrobić test na HIV i się zaszczepić na choroby wszelakie, np. wściekliznę. No i chce mieć własną politykę monetarną.
@Bulletproof-50: ekonomiczni ignoranci bez elementarnej wiedzy. Z takimi nie warto wchodzić w dyskusje.
@Sarza01: bo?
Jedziemy dalej?
Jeżeli Wietnamczyk jest praktykującym katolikiem i ty jesteś praktykującym katolikiem to oczywiście, że macie więcej wspólnego niż, z ateistą z Niemiec.
Co takiego zreformowała
@Bulletproof-50: Własna SILNA waluta? xD Złotówka jest śmieciową walutą o okropnie zaniżonej wartości na czym tracą masowo konsumenci oraz gospodarka w której preferowane jest konkurowanie kosztami. Kurs euro powinien wynosić 3 zł patrząc na siłę nabywczą. Całość ponad to to jest kara za niewiarygodność polskiej waluty i zaniżanie jej wartości przez NBP.
A zalet przyjęcia euro masz od cholery. Likwidacja
@Bulletproof-50: Wybierz jedno. Nacjonalistyczne rządy to patologia która będzie powodowało dalsze osłabianie gospodarki i waluty.
źródło: comment_1672661274Dpx4HnMuNJJkwWJgqcPQyI.jpg
Pobierz@Bulletproof-50: No pojeźdźmy, bo taka prawda, że nie zatrzymacie integracji europejskiej :3 Polska przyjmie euro, polska konstytucja będzie niżej niż prawo europejskie, może europejska konstytucja, a Polska będzie szła w stronę zachodu i żaden pisowiec tego nie zatrzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bulletproof-50: Ale jakie to ma znaczenie? Jedną z zalet euro jest właśnie likwidacja uzależnienia siły waluty od jakości władzy. Możesz mieć gównianą władzę ale nie zepsuje ona waluty bo nie ma jak tego dokonać. Liczenie na nagle jakiś genialny rząd w Polsce
To że integracja europejska się nie zatrzyma to jeszcze zobaczymy. Wiem, że eurokomuchy do niej dążą z rękami w gaciach. Może się spełni może nie.
Co do tego wietnamczyka. Specjalnie napisałem "praktykującym" ale ty widzę chcesz mi coś tutaj manipulować albo nie rozumiesz o czym piszesz więc nie widzę dalszego sensu dyskutowania z tobą. Znając twój nick to pewnie to pierwsze. Po co