Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Polasz: Zostały mi 3 rozgrywki w Gwinta żeby zdobyć trofeum, jak żona i córka pójdą spać to będę szukał graczy na Skellige ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Polasz: Mam 27 lat i dawni znajomi mają już rodziny albo wiecznie coś ich boli i źle się czują, albo oba XD Też jakoś specjalnie nie przykładam do tego wagi, ustawić się mogę zawsze w innymi terminie jeśli będę chciał.
  • Odpowiedz
@Polasz: czlowiek mlody chce hulac i to jest normalne, teraz po 30 chce sobie w spokoju posiedziec z żonka i dzieciami, wyjsc zobaczyc fajerwerki i bedzie super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Polasz: @DrFaithless: tak tak, pakujcie się już do grobu stare dziadki dwudziestokilkuletnie, już na nic energii nie macie i tylko na emeryturę XD

@dexterpol: No dokładnie xd jestem w podobnym wieku i nie rozumiem tego myślenia jakby już do grobu się pakować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

18 lat w sylwestra było zajebiscie pobawić się trochę i nadal jest zajebiscie ( ͡
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Polasz: ja naszykowałam żarełka i planuje leżeć z kotkami i chłopem i testować truskawkowy gin o------a w różowe onesie z Tweety
  • Odpowiedz
  • 1
@Polasz w zeszłym roku złapał mnie covid i siedziałem na kwarantannie w sylwestra a epic games akurat rozdawał trylogię Tomb Raider za darmo więc wybór był oczywisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dexterpol Przynajmniej wiesz, że masz do czynienia z prawdziwi Polakami. My po prostu musimy sobie ponarzekać. Nawet jeżeli idzie wszystko pomyślnie, to dla zasady trzeba rzucić soczystą k---ą i ponarzekać na los, krzyż, a już Dalej nie pisze, bo pomyślałem sobie o swoim marnym losie i się w-------m.
  • Odpowiedz