Aktywne Wpisy

Medokin99 +798
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
wscieklykabanos +631

źródło: comment_1672221510HDuASmkrGWbA9m6B4dobvb.jpg
Pobierz@fuji: a jak nie popełniłeś przestępstwa, to nie masz nic przeciwko inwigilacji i zaglądania w dupę, co nie?
Wiesz do czego prowadzi podejście "kto robi xxx?"?
@S-Type: Pokaż mi zapis w prawie który wymusza na właścicielu przyjmowanie płatności kartą. W ogóle, jakikolwiek przepis prawa dotyczący płatności kartą i wysokością opłat.
@knur3000: Serwis masz jak byk. Nie można sobie pojechać i kupić od nich nie wiem, wycieraczek? Powinno mnie paraliżować jak mam pięć dych przy dupie? A olej na wymianę to już chyba zawał murowany, bo powyżej stówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kawior2007: no właśnie jakiś januszex, importer VOLVO to Volvo Cars Poland a nie jakieś volvo polska sp z o o, pracuje w salonie volvo autoryzowanym i pierwsze słyszę żeby od stycznia tylko płatność kartą