Aktywne Wpisy

Alzena +12
Kobieta, 25-30 lat, singielka, ma stałą pracę, mieszkanie po dziadkach (powolutku sobie je remontuje), bezdzietna, ma nieduże zaufane grono przyjaciół. Po co takiej kobiecie facet? Tak szczerze. Często czytam że kobieta niczego poza swoją dupą nie wnosi do relacji z facetem - a co facet takiego niby wnosi? Większość facetów jest z damskiej perspektywy tak samo nudna/zwykła jak z męskiej perspektywy większość kobiet. Siłka, granie w gry, może jakiś żużel/piłka nożna, jakiś

cpt_foley +339
Patrzcie Mirasy co znalazłem w starej skrzynce mojej zmarłej kilka lat temu ciotki. Świadectwo szkolne pradziadka sprzed kurfa 101 lat. #ciekawostki #nostalgia #chwalesie
źródło: temp_file9000009921821097381
Pobierz

Codziennie, czasami częściej jak raz dziennie wysyłałem reklamacje odnośnie zbyt powolnego łącza. Pisałem wprost, że mają wyłączyć ogranicznik, bo frajerem nie jestem i lada dzień zaczynam wysyłanie opinni po wszelkich mediach społecznościowych a dodatkowo moja córka jest tiktokerką i może ich tam pięknie rozreklamować.
Zwykle sieć o tej godzinie (19:00) jest mocno obciążona wg t mobile. Ale po atakowaniu ich na czacie, ciągłym spamowaniu i udowadnianiu konsultantom, że są mało inteligentni (niektórym bez problemu to udowodniłem jak się gubili w tym co pisali) mam efekt, który obiecywano przy podpisywaniu umowy. Skąd wiem, że ściągnięto ogranicznik dla mojego numeru? Bo sąsiad ma obecnie 8Mb/s w odbieraniu i 4 w wysyłaniu a ping powyżej 80ms. Jazda z kuwami panowie.
Dziękuję dla @wypokowy_expert za zdanie o spowalniaczu, bo jestem pewien, że to był problem obciążonej sieci. Ilu takich frajerów się na to nabierze?
Także każdy następny, który ma problemy niech rozpoczyna masowy spam, zgłaszanie probliemu, nękanie.
#siecikomorkowe #internet #tmobile no i #czujedobrzeczlowiek ale zobaczymy jak długo.
źródło: comment_1671475676fdXjqtpYsA80EWBTcLOmfJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@kureci_paratko: Miesięcznie zużywam około 30 - 50GB. W umowie mam internet bez limitu. Do tego od czasu do czasu transfer poświęcony dla monitoringu, wieczorami netflix, jak są dzieci na weekend to youtube.
@Zarzutkkake: i na to idzie 50GB? Chyba 500
@Zarzutkkake: może sąsiad ma jakiegoś złoma bez agregacji?
ogólnie lwia część ruchu w sieci do streamy, pożerają pakiety mobilne bardzo szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1671478069KOLqmMEROmJ58nJlru2hDy.jpg
PobierzBieżące wykorzystanie danych: 141,13 MB
Czas trwania: 00:16:02
Miesięczne użycie danych: 927,87 GB
Czas trwania: 452:20:44
Łączne wykorzystanie danych: 58,68 TB
Czas trwania: 23873:04:20