Aktywne Wpisy

Codon +6
#gielda #ai #nauka bardzo prawdopodobne, że ChatGPT rozwiązał problem Naviera Stokesa z udziałem 10k agentów AI i 88 godzin pracy, model next-gen po Astrze.
Od 2022 wierzę i inwestuję w AI i uważam, że technologia przyczynia się do rozwoju ludzkości i jestem optymistą pod tym względem. W tym momencie czuję się trochę tak, jak oglądając pierwszy start Falcona Heavy na żywo online.
Oczywiście jeszcze muszą to
Od 2022 wierzę i inwestuję w AI i uważam, że technologia przyczynia się do rozwoju ludzkości i jestem optymistą pod tym względem. W tym momencie czuję się trochę tak, jak oglądając pierwszy start Falcona Heavy na żywo online.
Oczywiście jeszcze muszą to

annlupin +33
wykop mi na telefonie popsuli a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze
źródło: annlupin6789098
Pobierz

Codziennie, czasami częściej jak raz dziennie wysyłałem reklamacje odnośnie zbyt powolnego łącza. Pisałem wprost, że mają wyłączyć ogranicznik, bo frajerem nie jestem i lada dzień zaczynam wysyłanie opinni po wszelkich mediach społecznościowych a dodatkowo moja córka jest tiktokerką i może ich tam pięknie rozreklamować.
Zwykle sieć o tej godzinie (19:00) jest mocno obciążona wg t mobile. Ale po atakowaniu ich na czacie, ciągłym spamowaniu i udowadnianiu konsultantom, że są mało inteligentni (niektórym bez problemu to udowodniłem jak się gubili w tym co pisali) mam efekt, który obiecywano przy podpisywaniu umowy. Skąd wiem, że ściągnięto ogranicznik dla mojego numeru? Bo sąsiad ma obecnie 8Mb/s w odbieraniu i 4 w wysyłaniu a ping powyżej 80ms. Jazda z kuwami panowie.
Dziękuję dla @wypokowy_expert za zdanie o spowalniaczu, bo jestem pewien, że to był problem obciążonej sieci. Ilu takich frajerów się na to nabierze?
Także każdy następny, który ma problemy niech rozpoczyna masowy spam, zgłaszanie probliemu, nękanie.
#siecikomorkowe #internet #tmobile no i #czujedobrzeczlowiek ale zobaczymy jak długo.
źródło: comment_1671475676fdXjqtpYsA80EWBTcLOmfJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@kureci_paratko: Miesięcznie zużywam około 30 - 50GB. W umowie mam internet bez limitu. Do tego od czasu do czasu transfer poświęcony dla monitoringu, wieczorami netflix, jak są dzieci na weekend to youtube.
@Zarzutkkake: i na to idzie 50GB? Chyba 500
@Zarzutkkake: może sąsiad ma jakiegoś złoma bez agregacji?
ogólnie lwia część ruchu w sieci do streamy, pożerają pakiety mobilne bardzo szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1671478069KOLqmMEROmJ58nJlru2hDy.jpg
PobierzBieżące wykorzystanie danych: 141,13 MB
Czas trwania: 00:16:02
Miesięczne użycie danych: 927,87 GB
Czas trwania: 452:20:44
Łączne wykorzystanie danych: 58,68 TB
Czas trwania: 23873:04:20