Aktywne Wpisy

mrsopelek +658
Widły w plecach to ja czuję po zobaczeniu tej ceny #pizza
źródło: obraz_2025-07-11_151123521
Pobierz
Salido +215
Minął 14. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
58 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
59 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
58 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
59 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-38
Pobierz

@lycaon_pictus: Nieposiadanie dowolnego, acz użytecznego dobra odbija się negatywnie na jakości życia. W ogóle bycie biednym odbija się negatywnie, i to w żaden sposób nie sprawia, że ktoś inny ma być Ci winny jakiekolwiek świadczenia.
@Howard_Roark: jesli mowa a polskim bilionie, to nie ma taki funduszy. Jesli mowa o polskim miliardzie, to to nie jest jakos duzo mozeszkan. Z kilka tysiecy raptem.
Nie mam nic przeciwko zmiana podatkowym celującym w takie źródło dochodu, ale wiedz ze to spowoduje jeszcze
@Howard_Roark: Dokładnie. Gdyby taka spekulacja miała miejsce na rynku żywności, to zaraz by była interwencja.
@the_good_guy: muszę się nie zgodzić, najzabawniej to brzmi z ust ludzi, którzy nic nie mają ani niczego nie osiągnęli xd
Nikogo nie wyzywałem to raz
A dwa - nich zaczną od siebie dyskutować te problemy np zastanowić się : co zrobić żeby mieć 4 mieszkania na wyjąłem i nie musieć pracować od świtu do nocy na korpo
Broniąc kultu pieniądza, broni się tak naprawdę patologii gdzie 1% ludzi ma 90% bogactwa. Ludzie którzy tak tego bronią, jeszcze nie zrozumieli tego, że oni do śmierci nawet nie osiągną promilu tego bogactwa.
Po drugiej stronie barykady jest zawsze człowiek. Pieniądze to sztuczny twór
Komentarz usunięty przez moderatora
@interpenetrate: Zgadnij kto będzie ponosił koszty tego podatku ( ͡° ͜ʖ ͡°)