Aktywne Wpisy
hdeck +318
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
derVerlorene +204
Bo my Polacy lubimy wysokie ceny ( ͡º ͜ʖ͡º), jak za tanio to się nie opłaca, bo nie pokaże, że mnie stać.
#inflacja #gastrowarszawa #warszawa #jedzenie
#inflacja #gastrowarszawa #warszawa #jedzenie
Jedna rzecz - nie mam samochodu (stać mnie by było na taki 5-10 tysięcy), ale mi się nie opłaca go ekslopatować ! Mieszkam przy samej stacji metra przypominam..
Reakcja dziewczyn/kobiet na info, ze nie mam auta bo teraz nie potrzebuje to coś niesamowitego.. niby nic, ale widzę grymas na twarzy klientki, ze jak to, nie wozisz dupy? Nie stoisz w korkach? JAk to bez auta??!!!
Kij, ze mam perspektywiczny zawód, kij, ze chatę bez kredytów żadnych, ale jeżdzi metrem..
Kobiety co się z Wami porobiło?
Nie powiem, często udaje mi się fajnie skonsumowac znajomość, ale widzę, ze z autem jakoś poszło by szybciej.. Jestem 29-letnim facetem, mieszkam i pracuję w Warszawie (mieszkam przy samiutkim metrze), mam własne nowe mieszkanie (bez kredytu) i tak chodzę na różne randki itd.
Jedna rzecz - nie mam samochodu (stać mnie by było na taki 5-10 tysięcy), ale mi się nie opłaca go ekslopatować ! Mieszkam przy samej stacji metra przypominam..
Reakcja dziewczyn/kobiet na info, ze nie mam auta bo teraz nie potrzebuje to coś niesamowitego.. niby nic, ale widzę grymas na twarzy klientki, ze jak to, nie wozisz dupy? Nie stoisz w korkach? JAk to bez auta??!!!
Kij, ze mam perspektywiczny zawód, kij, ze chatę bez kredytów żadnych, ale jeżdzi metrem..
Kobiety co się z Wami porobiło?
Nie powiem, często udaje mi się fajnie skonsumowac znajomość, ale widzę, ze z autem jakoś poszło by szybciej..
#prawojazdy
#logikarozowychpaskow
#motoryzacja
#p0lka
Auto to po prostu wygoda za którą się płaci. Już się wyjezdzilem wypierdzianymi Skodami na uberze. Szczytem mojej irytacji było to jak raz wsiadłem i okazało się że tylnia kanapa jest cała mokra, do dzisiaj nie wiem czy ktoś się tam zlał pod siebie czy co. Obrzydliwe.
@AlienFromWenus: można na przykład kupić samochód gdy już pojawią się dzieci lub generalnie w momencie gdy będzie rzeczywiście potrzebny, a nie trzymać go głównie po to by pokazać, że się ma
szczególnie będąc kawalerem pracującym zdalnie mieszkającym w dużym mieście to absolutny nonsens
@Mac02: Bez kitu jak mój niebieski wracał podchmielony z wigilii firmowej to wstałam w nocy i pojechałam po niego (autem z carsharingu a nie swoim) żeby odebrać jego i jego samochód z parkingu firmowego, żeby następnego dnia miał czym
@Adolf_HODLer: no tak XD fura za 100 koła albo chodzenie z buta. jesteście srogo odklejeni
Ma spaprany pogląd na kobiety, jak wielu innych tutaj. Nie rozumieją czym jest miłość i chęć pomocy
@lubielizacosy: xD
@Adolf_HODLer: no tak XD fura za 100 koła albo chodzenie z buta. jesteście srogo odklejeni
@zielony_goblin:
Każdy jeździ tym na co go stać ale tak, auto za 10k to złom i nie ma co naginać rzeczywistości. Niektórzy jeżdżą droższymi rowerami.
@cyberchosnek: Może babci się wzięło wybrało na tamten świat
@eibhlin_dw: chyba jednak jest różnica między kimś kto nie posiada prawka bo uważa, że samochody są do niczego w żadnej sytuacji nie potrzebne, bo to rzecz jasne bzdura
a co innego
Więc Twoja teza o tym, że jak ktoś nie ma auta to go po prostu nie stać, jest błędna
@eibhlin_dw: z tym się zgadzam, że posiadanie prawa jazdy to jest w zasadzie must have w razie czego, nawet nie mając samochodu