Jestem 29-letnim facetem, mieszkam i pracuję w Warszawie (mieszkam przy samiutkim metrze), mam własne nowe mieszkanie (bez kredytu) i tak chodzę na różne randki itd.
Jedna rzecz - nie mam samochodu (stać mnie by było na taki 5-10 tysięcy), ale mi się nie opłaca go ekslopatować ! Mieszkam przy samej stacji metra przypominam..
Reakcja dziewczyn/kobiet na info, ze nie mam auta bo teraz nie potrzebuje to coś niesamowitego.. niby nic, ale widzę grymas na twarzy klientki, ze jak to, nie wozisz dupy? Nie stoisz w korkach? JAk to bez auta??!!!
Kij, ze mam perspektywiczny zawód, kij, ze chatę bez kredytów żadnych, ale jeżdzi metrem..
Kobiety co się z Wami porobiło?
Nie powiem, często udaje mi się fajnie skonsumowac znajomość, ale widzę, ze z autem jakoś poszło by szybciej.. Jestem 29-letnim facetem, mieszkam i pracuję w Warszawie (mieszkam przy samiutkim metrze), mam własne nowe mieszkanie (bez kredytu) i tak chodzę na różne randki itd.
Jedna rzecz - nie mam samochodu (stać mnie by było na taki 5-10 tysięcy), ale mi się nie opłaca go ekslopatować ! Mieszkam przy samej stacji metra przypominam..
Reakcja dziewczyn/kobiet na info, ze nie mam auta bo teraz nie potrzebuje to coś niesamowitego.. niby nic, ale widzę grymas na twarzy klientki, ze jak to, nie wozisz dupy? Nie stoisz w korkach? JAk to bez auta??!!!
Kij, ze mam perspektywiczny zawód, kij, ze chatę bez kredytów żadnych, ale jeżdzi metrem..
Nie powiem, często udaje mi się fajnie skonsumowac znajomość, ale widzę, ze z autem jakoś poszło by szybciej..
@zielony_goblin: wynajmie auto na 2 tygodnie i wyjedzie taniej niż opłacać ubezpieczenie, parking i bieżące naprawy w gruzie żeby raz na rok pojechać z jakąś siksą na wakacje.
@Mac02 Tak się składa, że ostatnią dekadę spędziłem w dwóch długoletnich związkach, a teraz mogę poznawać różne kobiety i widzę różnicę między moimi rówieśniczkami, a tymi urodzonymi 8-10 lat później. No właśnie nie ma żadnego równouprawnienia i ja to wiem, Ty to wiesz i nawet Juleczki wiedzą, że ich chęć dążenia do tego kończy się na kwestiach finansowych tylko nikt o tym głośno nie powie. Kobieta życia jak ma samochód to też
a ten ma problem że kobieta która wysoce prawdopodobnie szuka kogoś do stałego związku krzywo patrzy na faceta który nie będzie jej w stanie zawieźć do ewentualnego porodu do szpitala
@eibhlin_dw: Nie no oczywiście. Ludzie dopiero się poznają a laska od razu zastanawia się jak on ją zwiezie do szpitala podczas porodu, bo przecież nie mógłby zrobić prawka w trakcie trwania relacji.
@cyberchosnek: Może miała 100m z przydziału i sprzedali i kupił za swoją część mikroapartament. Albo odkładała w skarpecie całe życie. Tyle pytań, brak odpowiedzi
@SpoconyBambik i zazwyczaj działa w obie strony. Ty jesteś szoferem, a ona gotuje i sprząta, albo robi prania. A jeżeli ktoś ma partnerkę która nic nie robi no to jego problem inni wróże temu przyszłości
@lubielizacosy: typowy warszawiak chwali się dwa razy mieszkaniem bez kredytu (zapewne spadek po dziadkach XD). Może zainteresuj laski swoją osobowością zamiast na pierwszych spotkaniach #!$%@?ć że dobrzr zarabiasz i masz mieszkanie BEZ KREDYTU XD
@AusserKontrolle: Ale mówimy o nastolatku? Bo nie wiem ile lat ma gość który miał największy ból dupska na ten temat w komentarzach, ale OP ma 29 lat, więc miał 11 lat na ogarnięcie tej, jakże przydatnej, umiejętności. Ktoś albo rokuje albo nie. I tu nie chodzi o płeć. Kobieta w tym wieku też powinna być na tyle ogarnięta życiowo żeby pewne nieprzewidziane sytuacje/ wypadki załatwić. Bez prawa jazdy to czasem niewykonalne.
@tomosano: nie mój problem, ja mam samochód, więc i uważam że niebieski powinien mieć, ale my nie mieszkamy w mieście. Mój brat mieszka w mieście w centrum, wszędzie ma blisko i razem z różową jeździ komunikacją i choć stać ich na samochód to nie widzą sensu go kupować. Jakoś da się znaleźć normalne różowe, więc to opa problem, że nie może takiej znaleźć, ja tylko tłumaczę czemu różowe mogą odrzucić takiego
@zielony_goblin: Dalej Uberem, gdzie mogę się skupic na nieumieraniu, albo na osobie z którą jadę do szpitala xD Jadąc gdziekolwiek nie muszę patrzeć na drogę, no i nie musze zajmować się takimi kwestiami jak parkowanke, gdyby naszło mnie na sponiewieranie się, mogę to zrobić zawsze i wszędzie ( ͡°͜ʖ͡°)
Mieszkajac w UK oszczędzam rocznie koszt kilku gownoaut na ubezpieczeniu i podatku drogowym. No i pewnie
gdzie mogę się skupic na nieumieraniu, albo na osobie z którą jadę do szpitala xD Jadąc gdziekolwiek nie muszę patrzeć na drogę, no i nie musze zajmować się takimi kwestiami jak parkowanke,
@SalamiVerKa: męskośc aż sie wylewa z tego komentarza. A potem płacz bo hurr kobiety to tylko patrzą czy masz dobrą furę. Może większośc lasek nie chce mieć drugiej #!$%@? skoro jedną ma między nogami?
@AlienFromWenus: kobiety mają wymagania dzisiaj alienko , chłop jak jest brzydki i mało pracowity nawet jak ma mieszkanie po dziadkach to porucha 21 letnie studentki XD
Hurr durr musisz mieć auto żeby dwa razy do roku pojechać do Władysławowa. Facet mieszka w Wawie to może latać wszędzie i akurat tłukłby się jakimś autem.
Nawet gdyby mial samochód to przecież byłoby słabe auto. Laski chcą mieć styl życia z instagrama, tu w ogóle nie chodzi o zaradnosc.
@zielony_goblin: Nie mam męskiej lechtaczki, więc nie muszę rekompensowac sobie pewnych ułomności autem, ktorego nie opłaca mi się mieć. Seksy też juz dzisiaj miałem, więc raczej jestem zdania, że fura nie ma znaczenia jezeli chodzi o kobiety xD
Nie powiem, często udaje mi się fajnie skonsumowac znajomość, ale widzę, ze z autem jakoś poszło by szybciej.. Jestem 29-letnim facetem, mieszkam i pracuję w Warszawie (mieszkam przy samiutkim metrze), mam własne nowe mieszkanie (bez kredytu) i tak chodzę na różne randki itd.
Nie powiem, często udaje mi się fajnie skonsumowac znajomość, ale widzę, ze z autem jakoś poszło by szybciej..
#prawojazdy
#logikarozowychpaskow
#motoryzacja
#p0lka
@cactuslemon: Nad morze czy w góry autem się jedzie max 1x w roku a 80% polaków nie jeździ tam wcale albo nie autem.
@zielony_goblin: wynajmie auto na 2 tygodnie i wyjedzie taniej niż opłacać ubezpieczenie, parking i bieżące naprawy w gruzie żeby raz na rok pojechać z jakąś siksą na wakacje.
@eibhlin_dw: Nie no oczywiście. Ludzie dopiero się poznają a laska od razu zastanawia się jak on ją zwiezie do szpitala podczas porodu, bo przecież nie mógłby zrobić prawka w trakcie trwania relacji.
No chyba, że mówimy o sytuacji w której laska
@cyberchosnek: Może miała 100m z przydziału i sprzedali i kupił za swoją część mikroapartament. Albo odkładała w skarpecie całe życie. Tyle pytań, brak odpowiedzi
@s---k: nie istenieje coś takiego xD
Komentarz usunięty przez autora
Mieszkajac w UK oszczędzam rocznie koszt kilku gownoaut na ubezpieczeniu i podatku drogowym. No i pewnie
@SalamiVerKa: męskośc aż sie wylewa z tego komentarza. A potem płacz bo hurr kobiety to tylko patrzą czy masz dobrą furę. Może większośc lasek nie chce mieć drugiej #!$%@? skoro jedną ma między nogami?
Nawet gdyby mial samochód to przecież byłoby słabe auto. Laski chcą mieć styl życia z instagrama, tu w ogóle nie chodzi o zaradnosc.