Aktywne Wpisy

freddd +8
Ma ktoś skarpety z wełny merino?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
źródło: 1000040972
Pobierz
wykopowa_ona +541
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz

1. Jeżeli musisz zwracać uwagę na ilość zużytego paliwa przy wjeżdżaniu przodem vs. wjeżdżanie tyłem, to mam dla Ciebie złą wiadomość - nie stać Cię na jeżdżenie samochodem. (no chyba, że przodem wjeżdżasz w 15 sekund a tyłem cofasz 20 minut).
2. Przecież parkując też wjeżdżasz tyłem więc "cofasz jak podludź" już na samym początku, kiey ja wjeżdżam w
- manewrowanie na zimnym
- manewrowanie rozgrzanym autem po trasie
różnice są wręcz symboliczne, ALE SĄ. Plus ja na przykład wole wyjechać od razu bo często się gdzieś spiesze ;)
a czy mnie na auto stać to się nie martw, do niedawna miałem 3 ;) z czego jeden tylko na weekendy dla funu
Żeby nie było. Mam w------e jak kto parkuje. Sam pod pracą raz parkuję tyłem, raz przodem zależy czy mi się chce
Hamowania silnikiem też nie praktykujesz bo stać Cię na nowe klocki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) musisz mieć silną psychikę. Podejrzewam, że moje daily jest więcej warte niż Twój aktualny, poprzedni i przyszły samochód. Po prostu lubię dbać o to co mam
Czasem hamuje silnikiem, czasem nie. Nie zależy to ode mnie bo mam skrzynie automatyczna.
i nie ma ryzyka kolizji oraz potrącenia pieszego bo się widzi to co jest przez maską