Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +607

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

#wirus #programowanie #programista15k #komputery #sztucznainteligencja #swiat #gorzkiezale #zalesie
źródło: comment_16696196080vS4lobuHLvkMziUHfzsFK.jpg
Pobierzco takiego?
@teddybear69: no to zniewolić czy anihilować? Bo nie da się obu. Poza tym, od samego początku cywilizacji jesteśmy zniewoleni i to głównie dobrowolnie, w zamian za wygodę i możliwość lenienia się.
AI nie będzie nas niszczyć, bo nas potrzebuje, na chwilę obecną taka AI może wszystko do czasy pierwszego większego wybuchu na Słońcu, i cała energetyka planety w p---u. AI potrzebuje biologiczne drony
@GhostofChristmasPast: Współczesne uczenie maszynowe bazuje na motywacji. Wagi sieci zmieniają się pod wpływem narzuconej funkcji celu. Sieć CHCE zmniejszyć błąd predykcji dzięki czemu przyswaja przydatną wiedzę.