Aktywne Wpisy
AmberLord +125
Idę za wasze grzechy do Santiago de Compostela. Nie ma za co #camino #podroze #hiszpania #gownowpis #caminoamber
Pokojowa +7
Wojsko wzywa 200 tysięcy osób. "Sytuacja jest bardzo poważna"
Każdemu, kto będzie wezwany do odbycia ćwiczeń wojskowych, przysługuje bezpłatny urlop na ten czas oraz uposażenie, którego wysokość zależy od zajmowanego stanowiska służbowego i stopnia wojskowego. Wynosi ono od 130 zł do 615 zł za dzień.
Ministerstwo Obrony Narodowej (MON) chce powołać więcej żołnierzy aktywnej rezerwy do odbywania ćwiczeń wojskowych.
Władysław Kosiniak-Kamysz szef MON zapowiedział również, że ruszą prace nad ustawą o obronie
Każdemu, kto będzie wezwany do odbycia ćwiczeń wojskowych, przysługuje bezpłatny urlop na ten czas oraz uposażenie, którego wysokość zależy od zajmowanego stanowiska służbowego i stopnia wojskowego. Wynosi ono od 130 zł do 615 zł za dzień.
Ministerstwo Obrony Narodowej (MON) chce powołać więcej żołnierzy aktywnej rezerwy do odbywania ćwiczeń wojskowych.
Władysław Kosiniak-Kamysz szef MON zapowiedział również, że ruszą prace nad ustawą o obronie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Serio w tym momencie poczułem się jakby ktoś napluł mi w twarz i jeszcze solidnym liściem poprawił, długo się nie zastanawiałem wstałem i wyszedłem od jej matki mówiąc, żeby została u niej bo chce to wszystko przemyśleć.
Następnie zamówiłem taxi i wróciłem do mojego mieszkania, spakowałem wszystkie rzeczy różowej i wysłałem kolejnego dnia kurierem i teraz zaczyna się cyrk.
Po odebraniu rzeczy dzwoni do mnie różowa z płaczem co ja robię, czemu ją spakowałem o co mi chodzi i że ona do mnie jeszcze dziś wraca XD i uwaga, że z tym czynszem to ona przemyślała i że faktycznie będzie mi go płacić, ale ja już miałem tego dosyć bo serio za jakiego faceta ona musiała mnie mieć żeby stawiać warunek mieszkania za darmo, bo jesteśmy razem.
Z dużym bólem serduszka powiedziałem jej że nie ma po co wracać i się rozłączyłem, żeby chwilę później zadzwoniła jej matka, ale tutaj już nie odebrałem bo nie miałem ochoty z tą babą gadać.
Mam teraz mętlik w głowie, bo sprawa jest świeża, do tego różowa wydawała się być okej, ale taka akcja dla mnie to red flag, napiszcie Mireczki coś mądrego bo ja już sam nie wiem ( ಠ_ಠ)
#logikarozowychpaskow
#niebieskiepaski
jak się dobrze ruchała, to przyjąłbym na okres próbny.
A tobie życzę dobrego rozwiązania czy to zgody czy wolności. Trzymaj się Mirek ale jak na razie to dobrze zrobiłeś (ง ͠° ͟ل͜
@janmazoch: tu sobie sam odpowiedziałeś na zadane pytanie. :)
Zajebiście wygodne rozumowanie - zapłacę połowę rachunków i będę
Albo były dogadane albo matka sama z tym wypaliła, jeśli to drugie to wciąż, nie ma własnego zdania, mamusia rządzi
Tak czy siak, moim zdaniem wygrałeś, postępowanie ideolo, krótko z manipulantkami
@
Każdy na wykopie pluje na ciebie i na twoje zdanie XD mam cię w dupie i w ogóle cię nie szanuje, a także uważam cię za mało wartościową osobę, więc do mnie nie pisz swoich incelowskich wywodów. Idź się pochwał komuś że masz oledzika na priv (zawsze gnije