Aktywne Wpisy

Czerwone_Stringi +165
EJ ale nie wszyscy #psiarze są nie fajni
źródło: 548279514_1240594928084017_1690626362065847767_n
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +140
Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( ಠ_ಠ) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem
źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C
Pobierz

Onuce teraz będą jatrzyc i doić temat, a prawda jest taka że typ to morderca, który wjechał na Ukrainę mordować, udało mu się fartem przezyc bo jakis Ukrainiec zamiast strzelać okazał mu łaskę i trafił na końcu
Poważanie ludzkiego życia godne łacinnika, doprawdy.
@Rogovic: Tak to mniej więcej pewnie wyglądało, choć stawka dla Ukraińców - wedle ostatnich doniesień - była jeszcze wyższa.
Wygląda też na to, że sami Ukraińcy mieli wątpliwości co do wymiany, więc dostali taki oto warunek od Prigożina
źródło: comment_1668357388oEwIypDBf2cBTQfKR1GbdT.jpg
Pobierz@Rogovic: Nie mówię, że nie. To był klasyczny przykład wyboru "mniejszego zła".
@selflessness: przyjechał mordować im rodaków, w dupie mieli czego szanowny ork chciał.
Poczytaj sobie konwencję genewska ;)
a) Wagnerowcy rekrutowani w więzieniach nie uzyskują wyższych korzyści od jednostek kontraktowych SZ FR, ergo wedle KGen. nie są najemnikami,
b) Konwencja genewska w statusie jeńca obejmuje także cywili o wyraźnym znaku, otwarcie noszoną bronią i przestrzegających praw i zwyczajów wojennych,
c) Nużyn nie otrzymał żadnej korzyści osobistej (ułaskawienia), ani obietnicy, bądź zrealizowania korzyści majątkowej