Aktywne Wpisy
Pechpechpech +43
#przegryw no nic panowie idę do tego klubu trzymajcie kciuki i nie piszcie ze oski bo to czysta desperacja przegrywa lvl 32. Dużo kasy w to włożyłem a narazie jedyne co mam to sraczka i dwie rany na jajkach od nożyczek.. ogólnie będzie ciężko ale przynajmniej walczę i bierzcie ze mnie przykład. Jak coś wyrwę to wrzucę jej foto tutaj później
Kamienie +33
A to torebka a la Louis Vuitton to z bazaru w Egipcie czy Turcji? Na oczy nie widziałam nawet modelu, który ta torebka miałaby #!$%@?ć. Najbardziej mnie śmieszą u tych #frajerzyzmlm te ostentacyjne #!$%@?, które noszą i wsiurskość wszelkich metek :D
Wygląda na to, że to był prostu brudny deal Ukraińców - zgodzili się wymienić Nużyna, gdyż w zamian dostali aż 20 swoich.
Ogólnie ciekawa historia - rodzina skontaktowała się z Nużynem dzięki komentarzom na youtubie po których odezwał się do nich ukraiński dziennikarz. Za jego pośrednictwem udało się doprowadzić do rozmowy.
Syn Nużyna wspomina, że ojciec nie chciał pójść na wymianę, a strona ukraińska miała obiecać, że tego nie zrobi. No cóż...
#ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
2 w 1
Pospolita zbrodnia.
@setmauz: to wina Ukraińców, że wymienili jeńca, który nie chciał być wymieniony i któremu groziła zemsta.
@setmauz: chyba oczywistym jest, że niektóre wymiany - np. takich "gwiazdorskich" jeńców jak ten - będą się kończyły takimi filmikami. A to z kolei zniechęci kolejnych potencjalnych jeńców do poddawania się. Więc tak - budzi to moje duże wątpliwości czy Ukraińcy powinni iść na takie wymiany.
@lebort: Brudny deal jest tutaj taki, że Ukraińcy co innego obiecywali swoim jeńcom.