Aktywne Wpisy

vieniasn +12
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +70
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

A jak jest święto w piątek to nikt nie chce wolnego w czwartek? Przecież wtedy tak samo jeden dzień urlopu, cztery dni wolnego..
#pracbaza
@Felonious_Gru:
Wiem, że troll, ale i tak nudzę się w pracy.
Jeśli chcę sobie odpocząć dłużej niż w normalny weekend/wyjechać gdzieś mając więcej czasu niż w normalny weekend, to:
- przy dniu wolnym w piątek mogę to zrobić bez
źródło: comment_1668071144JAX4QE25hHV2OyIxZiBxAp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Od trolli gorsze są tylko leniwe i mało kreatywne trolle.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1668072902FgTj4EHxnvj0ad0nIEbs6V.jpg
Pobierz@venomik: wiem, że OP trolluje, ale też mnie to zastanawia. O ile faktycznie ktoś chce wyjechać, to oczywiście jest znaczna różnica między b i c, ale wiele osób bierze wolne zostając na miejscu ( zwłaszcza, że mamy listopad i wyjazdy są mniej atrakcyjne). W takim przypadku, ja wolę nawet opcję b od c, bo
Ja też tak nie mam nic przeciwko sytuacji b i regularnie ją też preferuję nad opcję c.
Z drugiej strony jest masa badań mówiących o tym, że ludzie w niedzielę już wypoczywają znacznie gorzej niż w sobotę, mniej lub bardziej świadomie zawracając sobie głowę powrotem do pracy. Pewnie taka osoba jednak wypocznie znacznie lepiej mając 3 dni wolnego.
Ja tam swoją pracę lubię, więc jak mogę go w taki