Aktywne Wpisy
Pogromca20 +669
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
KRCZVSK +59
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@peszek_leszek: tu nie masz racji. Faceci maja bardzo mało mechanizmów skierowanych na opieke nad dziećmi. Społeczeństwo wymusza takie zachowania w ostatnim czasie raczej.
@Natalia-_-: w normalnym małżeństwie nie musisz się o nic prosić, bo majątek jest wspólny.
@Natalia-_-: Kobiety, które zrozumiały swój błąd z realizacją kariery zamiast macierzyństwa tak naprawdę nienawidzą
@Natalia-_-: Niestety tak. Jestem starym człowiekiem i przez połowę swojego zycia robiłem duże korpo. Od jakichś ostatnich 10 lat jest bardzo duże parcie na parytety i takie decyzje sa podejmowane. A tak ogólnie to kobiety jako managerowie dobrze sobie radzą w częściach firmy związanych z ludzmi np HR ( czyli znowu opieka) a bardzo słabo z resztą. NIe
ponieważ teraz jednak kobiety deklarują, że "nie są inkubatorami", to należy to uszanować, ale jednocześnie ukrócić wszystkie przywileje, dźwiganie bagaży, darmowe mammografie itp.
to jest fair.
@peszek_leszek: Uwielbiam kiedy pojawiaj a się takie komentarze ignorujace miliony lat ewolucji. Nie, nie zrobił kobiecej roli. Ta " kobieca rola" w której nie ma niczego złego wynika z ewolucji, wynika z biologii. Ja rozumiem, że mozesz sobie wymyślać miliony lat ewolucji na nowo ale to niczego nie zmieni. To, że samica w zasadzie każdego gotunku ssaka opiekuje się młodymi
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Ulyssos: W punkt, typ pisze o sobie "my mężczyźni, zbudowaliśmy", a koło faceta nawet nie stał ( ͡° ͜ʖ ͡°)