Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +240
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

Eustachiusz +188
Różowa wczoraj cały dzień siedziała w kuchni, żeby mi zrobić żarcie na cały dzień w robocie.
Od góry: ciastka cytrynowe, zupa brokułowa, grzanki do sałatki, brownie pomarańczowe, bułka, sałatka cezar, zapiekanka makaronowa.
Dobrze, że robota na 24h, to może dam radę to zjeść.
#jedzzwykopem #pracbaza #dziendobry #rozowepaski
Od góry: ciastka cytrynowe, zupa brokułowa, grzanki do sałatki, brownie pomarańczowe, bułka, sałatka cezar, zapiekanka makaronowa.
Dobrze, że robota na 24h, to może dam radę to zjeść.
#jedzzwykopem #pracbaza #dziendobry #rozowepaski
źródło: temp_file4666357858049167865
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@PoteznyAsbisnik: nie mam żony, pewnie myślałeś o swojej mamie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja właśnie wracam od Twojego misiowatego taty*. Nie zdziw się jak nie będzie mógł siadać. Masz chwilę spokoju w domu. Nawet jak będzie pijany to CIę nie naruszy
* tego prawnego opiekuna, bo wiadomo że biologicznego
@Kiedysbedeczerwonka: No tak, zapomniałem że pan #incel. W takim razie to musiała być twoja siostra, przeproś ją w moim imieniu za błąd.
A pożyczka hipoteczna? Tam chyba nie trzeba mieć stałego dochodu? 500k pod nieruchomość za 600k pewnie by OP nie dostał, ale może coś.
@little_muffin: kolega chyba po prostu na czarno robi ;)
Ale tak, nadal bank nie da jak nie ma nie tylko realnych, ale i oficjalnych+legalnych ;)