Aktywne Wpisy
dream_big +128
Cześć,
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Krole +5
Wpadłem na ten materiał YT i pod koniec sprawdziłem ile wydałem kasy na Steam i O: K---A
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
#bekazpisu #symetryzm #polityka
@Tymajster: Co za bzdura. Robisz z logiki kurtyzanę i na logikę się powołujesz. Dawno większych bredni nie czytałem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Niebadzsmokiem: Oczywiście bym wolał jedną, ale gdybym za kilka lat miał stracić kolejną to dużej różnicy to by nie zrobiło. Pytanie co można zrobić żeby nie tracić tej nogi (albo żeby ktoś inny nie musiał trącić nóg
@KasjuszHasta: Tusk ma zdjecie z Putinem, a Kaczynski z Misiewiczem, czego to dowodzi?
Jawnie powiazani z Kremlem? Ale w jaki sposob sa powiazani bo jak jawnie to pewnie wszystko wiadomo tylko po
@Niebadzsmokiem: A skąd! Przecież wiadomo że lepiej być okradzionym zamiast okradzionym i kopniętym w dupę.
@Tommy__: A jest na kogo? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Antysymetryzm to zło.