Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1516
Wiecie kto to symetrysta? To taki pisowiec, który wstydzi się tego, że jest za pisem. Musi więc sobie jakoś to tłumaczyć, tak jak palacz, czy alkoholik tłumaczą swoje uzależnienie. Wiecie, na coś trzeba umrzeć hehe. No jakbym chciał, to bym w każdej chwili mógł przestać pić, serio. No tylko że nie chcę. I tak samo padają z ich ust podobne argumenty odnośnie platformy. A niby kto jest dobry? - jak tylko powiesz coś złego o rządzie. A peło to może nie kradło? Jedni i drudzy po jednych piniondzach. Jak widzicie z ich ust nigdy nie padają słowa poparcia dla partii. Oni wiedzą że pis jest c-----y. Oni wiedzą że źle głosowali. Oni wiedzą, że doprowadzili do tej chujni, która teraz mamy swoim własnym poparciem i tego się wstydzą. Ale musieliby się przyznać do błędu, a to jak wiadomo jest gorsze od wszystkiego. Dlatego będą zaciekle bronić swoich błędnych decyzji i uparcie udawać (również przed samymi sobą), że peło jest takie samo źle, a do tego się nawet nie podzielą.
#bekazpisu #symetryzm #polityka
Niebadzsmokiem - Wiecie kto to symetrysta? To taki pisowiec, który wstydzi się tego, ...

źródło: comment_1667367289Yg0fG0hvQ80EgrwWr3o84H.jpg

Pobierz
  • 196
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeżeli uwazasz, ze nie ma na kogo głosować i nie glosujesz, to znaczy że oceniasz każdą partię tak samo. Jest tak samo zla, albo tak samo dobra

@Tymajster: Co za bzdura. Robisz z logiki kurtyzanę i na logikę się powołujesz. Dawno większych bredni nie czytałem.
  • Odpowiedz
@Tymajster: Po twej argumentacji widać, że masz spore braki intelektualne ale śmiesz oceniać innych ludzi :)))) Paradne. Znikaj na czarnolisto, szkoda mi czasu na brednie.
  • Odpowiedz
@nikifor: nie. To ty jesteś za głupi, żeby wnioskować logicznie. Jeżeli "nie masz na kogo głosować" to się niczym nie różnisz od symetrysty. Czarna lista tego nie zmieni, dalej będziesz intelektualną miernotą.
  • Odpowiedz
gdybym miał wybrać między straceniem nogi, albo dwóch, to wolałbym wybrać jedną. Ty jak rozumiem, wolisz tej decyzji nie podjąć, bo wszystko jedno czy stracisz nogę czy dwie, strata nogi to stara nogi

@Niebadzsmokiem: Oczywiście bym wolał jedną, ale gdybym za kilka lat miał stracić kolejną to dużej różnicy to by nie zrobiło. Pytanie co można zrobić żeby nie tracić tej nogi (albo żeby ktoś inny nie musiał trącić nóg
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem: z pojęciem "symetrysty" jest ten sam problem który dotykał krytykujących KOD: używany był za często i zbyt lekką ręką przy każdym odchyleniu od linii programowej GW na zasadzie: albo się zgadzasz z nami na 100%, albo giń pisowski symetrysto. Jeszcze 5-6 lat temu stopień popsucia państwa nie był na tyle dramatyczny, że można było sobie pozwolić na krytykę 8 lat rządów PO. Dzisiaj ta sytuacja jest diametralnie inna i
  • Odpowiedz
a nie wstyd Ci popierac partii, ktorej politycy sa jawnie powiazani z Kremlem? (Braun, Bosacki i jego zonka z Ordo Iuris, wysrywy Korwina i Wilka). Przeciez Braun ma nawet zdjecia z typem wydalonym z Polski za szpiegostwo xdd

@KasjuszHasta: Tusk ma zdjecie z Putinem, a Kaczynski z Misiewiczem, czego to dowodzi?

Jawnie powiazani z Kremlem? Ale w jaki sposob sa powiazani bo jak jawnie to pewnie wszystko wiadomo tylko po
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@pjoter-syn: można na dobry początek wybrać tylko jedna nogę. Potem postarać się, aby nie było już groźby utraty tej drugiej. A na sam koniec postarać się o jakąś ptotezę, aby na powrót mieć obie nogi
  • Odpowiedz
najbardziej mnie w-------ą ci co jebią po PiS a mówią, że na wybory nie pójdą bo i tak na kogo nie ma xD

@Tommy__: A jest na kogo? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem: widzę że lansujesz pogląd, że PO jest o wiele lepsze od PISu. Nie chodzi jedynie o ośmiorniczki. Nie pamiętasz już jak chcieli sprzedać niemcom LOT? Nie pamiętasz wizyty Komorowskiego w Japonii? Sądownictwo również było upartyjnione. PO zapowiada również rewaloryzację 500+ i nie wierzę w to że zmniejszy zadłużenie kraju. Oczywiście, są różnice pomiędzy obiema tymi partiami ale głosować na nich to jak wybór między dzumą a cholerą
  • Odpowiedz
@Tymajster: moje przekonania się nie zawaliły - dlaczego miałyby się zawalić..? Obserwowałem scenę polityczną za PO, obserwuję teraz PIS i jestem szczerze przekonany że to jedno zło. Trzeba być niedorozwojem żeby nie widzieć zagrożeń powrotu PO do władzy.
  • Odpowiedz