Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1516
Wiecie kto to symetrysta? To taki pisowiec, który wstydzi się tego, że jest za pisem. Musi więc sobie jakoś to tłumaczyć, tak jak palacz, czy alkoholik tłumaczą swoje uzależnienie. Wiecie, na coś trzeba umrzeć hehe. No jakbym chciał, to bym w każdej chwili mógł przestać pić, serio. No tylko że nie chcę. I tak samo padają z ich ust podobne argumenty odnośnie platformy. A niby kto jest dobry? - jak tylko powiesz coś złego o rządzie. A peło to może nie kradło? Jedni i drudzy po jednych piniondzach. Jak widzicie z ich ust nigdy nie padają słowa poparcia dla partii. Oni wiedzą że pis jest c-----y. Oni wiedzą że źle głosowali. Oni wiedzą, że doprowadzili do tej chujni, która teraz mamy swoim własnym poparciem i tego się wstydzą. Ale musieliby się przyznać do błędu, a to jak wiadomo jest gorsze od wszystkiego. Dlatego będą zaciekle bronić swoich błędnych decyzji i uparcie udawać (również przed samymi sobą), że peło jest takie samo źle, a do tego się nawet nie podzielą.
#bekazpisu #symetryzm #polityka
Niebadzsmokiem - Wiecie kto to symetrysta? To taki pisowiec, który wstydzi się tego, ...

źródło: comment_1667367289Yg0fG0hvQ80EgrwWr3o84H.jpg

Pobierz
  • 196
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@olke: o k---a Komorowski, który wszedł na krzesło, którego przeznaczeniem było to, aby na nie wejść xD no beka w hooy
A co do lotu nie kojarzę, ale i tak to o wiele lepsze od marż na poziomie kilkuset procent na paliwie i prądzie, r--------j gospodarki, inflacji już prawie 20% czy sprzedaży węgla i drewna za granicę w tak kluczowym dla nas i świata roku jeżeli chodzi o te zasoby.
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem: nie zarzucaj mi proszę, że popieram PIS. Nigdy nawet nie napisałem ani nawet nie pomyślałem niczego dobrego na temat tej partii. Ale nikt mi nie wmówi że PO to lepszy wybór, bo tak samo r-----------i kraj, tylko w nieco inny sposób. Od kiedy wyszło że konfa to ruska piąta kolumna to nie ma w tym kraju na kogo głosować.
  • Odpowiedz
  • 0
@olke: to proszę powiedz mi, co takiego r-----------i w naszym kraju, że jest to co najmniej na równi z obecną inflacją, tysiącami biznesów, które zostały zamknięte, najsłabszą złotówką od bodaj 30 lat i tym że wielu ludzi nie stać na takie podstawowe rzeczy jak węgiel na opał.
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem: masz oczywiście rację że czegoś takiego za PO nie było, ale PO nie miało okazji zmierzyć się ani z covidem ani z kryzysem związanym z wojną na Ukrainie. Można sobie jedynie wyobrazić co by się działo za rządów PO w tych okolicznościach i czy poradziliby sobie z tym inaczej. Jeśli chodzi o wojnę to nie mam pojęcia, ale cały covid p--------i że podejście PISu do pandemii jest za mało
  • Odpowiedz
masz oczywiście rację że czegoś takiego za PO nie było

@olke: no i tu powinniśmy zakończyć dyskusję, ale dobrze pociągnijmy.
PO nie zmagało się z covidem, ani wojną na wschodzie. Zmagali się za to z innym kryzysem i jako jedyni w UE, albo w europie (nie pamiętam) byliśmy mimo wszystko na plusie. Teraz jesteśmy na minusie i to na dole listy.
Mówisz, że PO wyprzedało sporo spółek. Założę się że
Niebadzsmokiem - > masz oczywiście rację że czegoś takiego za PO nie było
@olke: no ...

źródło: comment_16674231700QzFm6QuOGYe2ekbT8c9tB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem: byłbym bardzo ostrożny z szuflakdowaniem ludzi.

Żadnej władzy nie nienawidziłem tak mocno, jak obecnej. Ale też nie jestem głupi. Nie spodziewam się, że po lub jakakolwiek inna partia z obecnie działających, to będzie zbawienie. Nikt na scenie politycznej nie budzi mojego zaufania.

Wolalbym, żeby w głosowaniu była opcja "przeciwko" w skali 1-10, a nie tylko "za". Wtedy pis wystawiłbym 10/10 przeciw a pozostałym coś między 6 a 8.
  • Odpowiedz
  • 1
wiecie kim jest debil?

Debil to taki wykopek ktory nie widzi alternatywy dla popisowego scierwa. Dla niego lekarstwem na pis jest po a lekarstwem na po jest pis. I tak do z-------a od '89 roku.

@RumperPrumper: wiemy. Tobą. Jesteś idealnym przykładem bezmyślnego symetrysty. To właśnie o takich jak ty pisał op. Zero logicznego myślenia. Operowanie tylko na banalnych zerojedynkowych, prymitywnych myślach.
  • Odpowiedz
  • 2
A pamietasz jak po wysylalo uzbrojone bojowki policyjne na marsze niepodleglosci?

@RumperPrumper: o k---a, jaki łeb xDDDDDD
Ale się szybko ujawniłeś xD czyli jednak patus narodowiec, który lubi zadymy i go "prowokuje" obecność policji. "Uzbrojona bojówka policji", takiego debilizmu jeszcze nie słyszałem xD

Bardzo dobrze, że PO organizowała policję do pilnowania patusów. Za to PiS ich finansuje, daje miliony na narodowców, po znajomości setki tysięcy dla zaprzyjaźnionej prywatnej firmy Red
  • Odpowiedz
  • 3
mieli w kieszeni wszystkie media wiec bylo im latwiej. Pis ma tylko tvp i musial ja az tak zradykalizowac ze zniechecil nawet wlasnych wyborcow. Zreszta jeden c--j kaczor czy tusk. Roznia sie tylko tym ze jedni sa w kieszeni UE a drudzy w kieszeni kosciola.

@RumperPrumper: każdy kolejny komentarz coraz głupszy xD ty nie masz pojęcia o czym piszesz, albo naprawdę jesteś aż tak ograniczony, albo wprost kłamiesz. PiS nie
  • Odpowiedz
  • 0
ale przecież to jest prawda, że i PiS i PO to syf. Problem jest taki, że ameby polskie momentalnie zapominają jakie szkody wyrządzała druga strona i wynoszą ją na piedestał

@cyberchosnek: tak było, nic nie zmyślam xD typowe myślenie zerojedynkowca symetrysty. Jeżeli wykopki wolą mniejsze zło, to już wg ciebie wynoszą na piedestał i pewnie życie chcą oddawać za Tuska. To jest właśnie symetryzm co ty piszesz.
  • Odpowiedz
  • 0
Niektóre wykopki zachowują się jak dzieci "nienawidzę jeść gówna, ale przesolona zupa też jest niedobra, więc nie będę jej jadł". Problem jest taki, że jak nie wybierzesz niczego to będziesz żarł to co wybiorą inni i niestety jest szansa, że wybiorą g---o ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@azetka: pięknie opisane, aż sobie zapiszę xD
  • Odpowiedz
  • 0
No właśnie, tu jest wyjaśnienie całego problemu, w którym tkwimy. A ja nie chcę cały czas wybierać mniejszego zła, chciałbym w końcu zagłosować za czymś a nie przeciwko albo by odsunąć PiS od władzy.

Zagłosowałbym na partię, która obniży podatki i zredukuje wydatki socjalne. Tyle że nie ma takiej partii ¯_(ツ)_/¯

@mroznykasztan: no brawo, odkryłeś to do czego reszta już dawno doszła. Teraz musisz zrobić następny krok i jednak przyznać,
  • Odpowiedz
@srogie_ciasteczko: nie, po prostu wam się pustakom we łbie nie mieści, że można szukać innych opcji, a nie n---------ć baranka od ściany do ściany. Widzę co się dzieje na wykopie i jak walicie konia do tej śmiesznej opozycji, która do obierania kartofli się nie nadaje, a co dopiero do rządzenia państwem. W niektórych kwestiach są nawet gorsi od pisu, ale co tam, ważne, że nie pis to już gituwa, elo,
cyberchosnek - @srogie_ciasteczko: nie, po prostu wam się pustakom we łbie nie mieści...

źródło: comment_1667477048VIOh2BvWgCkkRaMTYKBAVU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz