Aktywne Wpisy
Lelkomtu +69
niochland +142
W Warszawie już od tygodnia działa Strefa Czystego Transportu.
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
#bekazpisu #symetryzm #polityka
@Niebadzsmokiem: twoje urojenia, jedno i drugie jest gównem, ale w większości komentarzy stawiam platformę wyżej niż pis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kowalns: Po co ci źródło? Mam wrażenie, że czekasz na link, by przyczepić się do jakiejś drobnostki.
https://i.pl/w-komisariatach-policjanci-znecaja-sie-nad-kibicami/ar/43081
https://wawalove.wp.pl/blaszczak-wyciaga-schetynie-akcje-widelec-znecano-sie-nad-zatrzymanymi-przypominamy-o-co-chodzilo-6178765942568577a
@kuroszczur: zapiekło i się zesrałeś, bo sam jesteś symetrysta xD
Niektóre wykopki zachowują się jak dzieci "nienawidzę jeść gówna, ale przesolona zupa też jest niedobra, więc nie będę jej jadł". Problem jest taki, że jak nie wybierzesz niczego to będziesz żarł to co wybiorą inni i niestety jest szansa, że wybiorą gówno ( ͡° ͜ʖ
@Saprofit: A oddanie nieważnego?
Z drugiej strony brak kasy z uni czy kpo czyli zacofaniem kraju na jakieś 50 lat
Wygląda jak to samo
@Niebadzsmokiem: No właśnie, tu jest wyjaśnienie całego problemu, w którym tkwimy. A ja nie chcę cały czas wybierać mniejszego zła, chciałbym w końcu zagłosować za czymś a nie przeciwko albo by odsunąć PiS od władzy.
Zagłosowałbym na partię, która obniży podatki i zredukuje wydatki socjalne. Tyle że nie ma takiej partii
@Tommy__: Ojej, straszne
@veranoo: w praktyce oznacza to mniej więcej to samo, ale przynajmniej jest się o tyle lepszym, że się poszło i spełniło swój obywatelski obowiązek, zamiast obrażać się na świat i dorabiać do tego filozofię
@Saprofit: Obraza na świat? Czy raczej zaakceptowanie go? Obywatelski obowiązek? Pewnie pójść w kamasze to też obywatelski obowiązek co?
@mroznykasztan: No właśnie, tu jest wyjaśnienie całego problemu, w którym tkwimy. A ja nie chcę aby cały czas ktoś przyzwalał na wybieranie najgorszej opcji, bo nie znalazł dla siebie partii idealnej.