Wpis z mikrobloga

Wygląda na to, że zaczyna mi się kolejny miesiąc życia we własnym mieszkaniu, które bardzo lubię i w którym to (mieszkaniu, lokalizacji, mieście) jest mi bardzo dobrze. Polecam ten stan i każdemu go życzę.

Szkoda niestety, że jak zwykle nasz ekspert udał, że nie widzi pytania i nie wyjaśnił mi dogłębnie dlaczego moja decyzja była złą decyzją i powinienem zostać na wynajmie, ale cóż, widocznie nie jest mi dane dostąpić tego zaszczytu. :<
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Pobierz Krupier - Wygląda na to, że zaczyna mi się kolejny miesiąc życia we własnym mieszkani...
źródło: comment_1667290619ivwSp28tKishrDLQOOpPG3.jpg
  • 45
@Krupier: nie licz na jakąkolwiek odpowiedź, z sensem. Jak widzisz po moich postach, ja też zacząłem coraz większe głupoty triggery pisać, bo to nie ma sensu dyskutować z nimi.

Oni i tak wiedzą, że:
1. Narzekasz na kredyt
2. Mieszkanie nie jest Twoje
3. Nie opłaca się jeśli kupiłeś teraz
4. Nie dociera, że kupiłeś w 2017

On nie ucieka od odpowiedzi, on zwyczajnie nie rozumie otoczenia dookoła. Normalny człowiek już
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Krupier: ale ty to jesteś dzbanem :)
Dyskusja dotyczyła kredytu kolesia który chce go wziąć aktualnie. Udowodniłem ci że wynajem jest dla niego tańszy. Wyjaśniłem cię :). Nigdzie nie napisałem, że zrobiłeś coś źle. Lepiej. Ja nawet jemu napisałem, że korzyści z posiadania własnego mieszkania nie sposób wycenić.
A ty dzbanie będziesz mi wyciągał jakaś stacje z przed kilku lat, która nawet nie wiadomo czy jest prawdą:)
Pobierz pastibox - @Krupier: ale ty to jesteś dzbanem :)
Dyskusja dotyczyła kredytu kolesia k...
źródło: comment_1667292657agIpjxvDFXjbkFgJC6FyWL.jpg
ale ty to jesteś dzbanem :)

@pastibox: a Ty dzbanie zostałeś zapytany o 2017 i nie jesteś w stanie sensownie odpowiedzieć, bo przez gardło Ci nie przejdzie, że jakiemuś kredyciarzowi się coś opłaca. Prędzej zjesz kupę spod siebie, niż przyznasz takie rzeczy. Jesteś zazdrosnym i zawistnym przegrywem zakolakiem.