Aktywne Wpisy

Bycalboniebyc +282
Patologia z Grudziądza znęca się nad dziewczyną niepełnosprawną,sika na nią po czym ją bije. Osoby postronne nie reagują. Nie jest to pierwsza sytuacja z tą dziewczyną,zna ją duża część mieszkańców tego miasta. Wielokrotnie siedziała w więzieniu. W mediach cicho poza kilkoma postami na Spotted Grudziądz i u osób prywatnych. Sprawa zgłoszona na policję. Proszę o przesłanie tego dalej. Takie osoby jak dziewczyna z nagrania(ma na imię Daria) powinny siedzieć w więzieniu.
źródło: 1000008052
Pobierz
dawid-hopek +4
Jak jesteś niski to możesz być kolegą co najwyżej
źródło: temp_file20130325185463844
Pobierz

źródło: comment_16671252998Py5VD5EYDt9OZpu69KHD3.jpg
PobierzOni nie potrzebują takich ludzi, którzy patrzą na kasę.
Oni potrzebują ludzi, którzy będą pracowali z pasją i będą realizowali swoje ambicje i cele.
@peoplearestrange: pewnie tyle co w KP, co daje jakieś oszałamiające 400zł za cały
@pomidorowka: ale to jest normalne że ktoś może myśleć że mu odpowiada taki tryb pracy ale z czasem może zmienić zdanie że jednak praca
@pomidorowka: Tez tak myślałem kiedy pierwszy raz musiałem dac swój ryj i jakis tekst o sobie na hehe, stronę firmowa. Przez parę lat wisiało jak w nawiasie dalem cos w stylu "ale nie wiem czy to nie za
A jak ktoś się boi, że się „wykruszy” to niech nie aplikuje :P ot wielka filozofia…
Szkoda, że to pewnie nie jest milion rocznie, a pewnie 20k na miesiąc za 3 zmiany xD
Szybko przestałem.
@bachus: ~10 lat temu to pracowałem w Biedzie jako kasjer i powiem Ci że tam nawet kasjerów i kierów miało dobrych, zaplecze magazynowo-transportowe też miało ręce i nogi. Pensje były spoko jak na brak specjalnych wymagań, bonusy i social był naprawdę sensowny.
Jakieś 4 lata temu trafiłem w okolicę to wpadłem do tego samego
A dla tych, którzy nie ogarniają o co mamy ból d--y:
Jeśli o tym w taki sposób piszą, to znaczy, że w firmie jest z-------l - bo jak nie ma z--------u, to zwykle programiści dbają o to by kod był możliwie najbardziej fail-proof, bo wtedy dyżurowanie na oncallu to darmowe piniondze za nic (a dokładniej za
A potem ale jak to zrezygnował XD
@adibor: Bo nie ma w tym problemu. Część bierze robotę na zmiany bo myślą, że będzie spoko a nie jest, część bierze ale jak znajdzie tylko coś bez zmian to s-------a, część bierze żeby