Aktywne Wpisy

krucjan +43
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

DrJudym +80

Byłem przypadkiem w knajpie w klimatach metalowych i widziałem tam m.in starych chłopów co nadal nosili długie włosy mimo zakoli i stare baby 30+ i 40+ co nadal diabolicznie się nosiły i n----------e zachowywały się jak metaluwy z liceum.
Za co tacy ludzie żyją na codzień i gdzie pracują, bo te osoby były bardzo specyficzne, jak takie duże dzieci. Nie wyobrażam sobie ich np. u mnie w pracy, jak można tak żyć? xD #metal
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #635aca27ef1204b9ecd9f636
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ja pierdziele (-‸ლ)
@AnonimoweMirkoWyznania: mało życia znasz skoro Cię to dziwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD
źródło: comment_1666903420P4IUJK05Yy7JZh9QvmY31O.jpg
PobierzPoza tym ci ludzie pewnie mają własne firmy, albo pracują normalnie w korpo czy innych januszpolach. Druga sprawa, że ludzie po 30 i 40 to nie są jakieś sztywniaki z kijem w dupie, tylko ty masz taki tego obraz.