Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +144
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak ktoś szuka bardziej sprawdzonych informacji niż nasi celebryci z #nieruchomosci #wkpinvestments
Generalnie bardzo polecam ten kanał sporo wartościowych informacji
* rynek jest cykliczny, cykle są wieloletnie.
* obecny cykl wzrostu się skończył.
* przed nami minimum dwa lata spadków.
* jeżeli cokolwiek będzie w stanie utrzymać cenę, to tylko najlepsze lokalizacje w największych miastach.
* największe przeceny będą na dużych mieszkaniach i domach
źródło: comment_1666783989ncNfmtGoyuj4tFwOfGFBbP.jpg
Pobierza) Oni nie wykluczają spadków nominalnych 20-30% w długim terminie.
b) Te najlepsze w największych miastach to nie są "apartamenty" typu ogrodzone siatką "oxygen plaza oaza", a maksymalnie 1-2% topowych nieruchomości w dużym mieście. Zatem 98% spadnie.
Ale się uparli z tymi najlepszymi miejscami.
W poprzednim kryzysie kupiłem mieszkanie 700m od pałacu kultury za 10k/m, które w 1. ogłoszeniu było wystawione za 625 czy tam 650 - już nie pamiętam. Nowe budownictwo, garaż podziemne, recepcja, ochrona, Maryla Rodowicz jako sąsiadka.