Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +675
#pytanie Mam 36lat, ale od dziecka widząc pociągi liczę wagony. Ostatnio siedząc w samochodzie przed przejazdem, robiłem to co zawsze - liczyłem. Zaś moja żona coś mówiła, a ja po prostu nie słuchałem jej - nadawała od rana, a głowa mnie już bolała od jej pierdoIenia.
I nagle, przez nią pomyliłem się i powiedziałem pod nosem: "Kurrwa, ile to było", ona słysząc to zaczęła robić mi okrutną IMBĘ i tak, od kilku
I nagle, przez nią pomyliłem się i powiedziałem pod nosem: "Kurrwa, ile to było", ona słysząc to zaczęła robić mi okrutną IMBĘ i tak, od kilku
źródło: image
Pobierz
Jak ktoś pracuje w jakimś ciężkim kołchozie typu magazyn, produkcja itp to naprawdę tylko się z-----c.
Pracowałem kiedyś w kołchozie kilka lat i to była masakra, najgorsza nie była sama praca tylko współpracownicy.
I tutaj nie chodzi o to, że neguję takie prace. One są bardziej potrzebne niż większość prac biurowych. Chodzi tylko o to, jak to wszystko jest skonstruowane. Żeby wycisnąć z Areczka ile się da, a jak się zużyje to
Pracowałem kiedyś w kołchozie kilka lat i to była masakra, najgorsza nie była sama praca tylko współpracownicy.
I tutaj nie chodzi o to, że neguję takie prace. One są bardziej potrzebne niż większość prac biurowych. Chodzi tylko o to, jak to wszystko jest skonstruowane. Żeby wycisnąć z Areczka ile się da, a jak się zużyje to

◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2026
❄️ Finały 🏅
🛷 Bobsleje
czwórki mężczyzn
3. ślizg
1. 🇩🇪 Niemcy
Po 3 z 4 ślizgów
1. 🇩🇪 Niemcy
4. ślizg, finał
1. 🇩🇪 Niemcy
Klasyfikacja końcowa
1. 🇩🇪 Niemcy
2. 🇩🇪 Niemcy
3. 🇨🇭 Szwajcarzy
⛷️ Biegi narciarskie
bieg ze startu wspólnego na 50 km kobiet
1. E. Andersson - 🇸🇪 Szwecja
2. H. Weng - 🇳🇴 Norwegia
3. N. Kaelin - 🇨🇭 Szwajcaria
…
🇵🇱 8. Eliza Rucka-Michałek - bardzo dobry występ, zabrakło niecałe 40 sekund do Szwajcarki
⛷️ Narciarstwo dowolne
halfpipe kobiet
1. A. E. Gu - 🇨🇳 Chiny
2. F. Li - 🇨🇳 Chiny
3. Z. Atkin - 🇬🇧 Wielka Brytania
🥌 Curling
turniej kobiet
finał - Szwajcaria 🇨🇭 5-6 🇸🇪 Szwecja
1. 🇸🇪 Szwecja
2. 🇨🇭 Szwajcaria
🏒 Hokej na lodzie
_turniej mężczyzn
finał - Kanada 🇨🇦 1-2 🇺🇸 USA (po dogrywce)
1. 🇺🇸 USA
2. 🇨🇦 Kanada
KLASYFIKACJA MEDALOWA**
https://www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/medals
TOP 10
1. Norwegia 🇳🇴 - 18 - 12 - 11
2. USA 🇺🇸 - 12 - 12 - 9
3. Holandia 🇳🇱 - 10 - 7 - 3
4. Włochy 🇮🇹 - 10 - 6 - 14
5. Niemcy 🇩🇪 - 8 - 10 - 8
6. Francja 🇫🇷 - 8 - 9 - 6
7. Szwecja 🇸🇪 - 8 - 6 - 4
8. Szwajcaria 🇨🇭 - 6 - 9 - 8
9. Austria 🇦🇹 - 5 - 8 - 5
10. Japonia 🇯🇵 - 5 - 7 - 12
…
21. Polska 🇵🇱 - 0 - 3 - 1
Pozostała jeszcze:
20:00 - CEREMONIA ZAMKNIĘCIA (na oficjalnej stronie podana jest aktualnie 20:30)
Dzięki za wspólne oglądanie, komentowanie, wszystkie “kawy” i plusy. (ʘ‿ʘ)
Dzięki temu przygotowywanie wpisów i śledzenie z wami igrzysk dawało mi dużo więcej frajdy. Mogłem oderwać się trochę od codzienności, ostatnimi tygodniami dość smutnej, głowa mi trochę odpoczęła.
Jutro wracamy do codzienności, poranne wpisy zostają, póki będzie zainteresowanie i póki będę miał czas i chęci.
#mediolan2026 #sport #igrzyskaolimpijskie
PS - jeśli chcesz dodatkowo podziękować możesz postawić mi przysłowiową kawę.
https://buycoffee.to/mmmecz
Jeszcze raz wielkie dzięki (ʘ‿ʘ)
źródło: obraz
PobierzTreść została ukryta...
ZAPLUSUJ TEN WPIS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wpisy będą krótkie, ale konkretne, będą dotyczyć głównie reprezentantów 🇵🇱 Polski i medalistów (podobnie jak 2 lata temu w Paryżu).
#mecz #mediolan2026
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Dziękuję dla Ciebie z całego serca, z całej duszy
źródło: kaczynski-fogiel-napisz-mu-tam-ze-robi-dobra-robote
Pobierz@mmm_MMM: nie chce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mmm_MMM: super, dzięki!