Wpis z mikrobloga

Przewaga zimowych igrzysk nad tymi letnimi:

1) Zima zawsze będzie fajniejszą porą do siedzenia w domu i oglądania telewizji od lata

2) Natężenie ślicznotek przekracza skalę przyzwoitości. Nie dziwię się, że po 2 dniach już zużyli tam wszystkie kondomy

3) To już jedyna pozostała międzynarodowa impreza tej rangi, na której jeszcze czuć potęgę białego człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#mediolan2026
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Natężenie ślicznotek przekracza skalę przyzwoitości. Nie dziwię się, że po 2 dniach już zużyli tam wszystkie kondomy

@waro: Nie no OPie, odpalasz pierwszą lepszą lekką atletykę i jak nie trafisz na rzucanie kuli ze sznurkiem to w 1 zawodach masz więcej witaminek niż podczas całego turnieju zimowego. O jakiejś gimnastyce, siatkówce plażowej czy surfingu już nawet nie wspominam. Tu jednak zima i kombinezony zawsze będą estetycznie odbierać zawodniczkom.
michalxd21 - >Natężenie ślicznotek przekracza skalę przyzwoitości. Nie dziwię się, że...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
Nie no OPie, odpalasz pierwszą lepszą lekką atletykę i jak nie trafisz na rzucanie kuli ze sznurkiem to w 1 zawodach masz więcej witaminek niż podczas całego turnieju zimowego. O jakiejś gimnastyce, siatkówce plażowej czy surfingu już nawet nie wspominam.

@michalxd21: No ja myślę, że jak w dowolnym momencie odpalisz na telewizorze zimowe IO to dużo szybciej zobaczysz jakąś piękność na ekranie, niż robiąc to samo na letnich IO. No ale
waro - >Nie no OPie, odpalasz pierwszą lepszą lekką atletykę i jak nie trafisz na rzu...

źródło: 495a9b71-1a1e-584d-aeb2-e6a99305a19e-scaled

Pobierz
  • Odpowiedz
@waro: o co chodzi z tym lykaniem spermiarskich bajtow o kondomach xD co igrzyska cos o tym jest, ja nie mowie nawet o tym ze sie tam ruchaja lub nie ale skad informacje ze p----------y ktos dostarcza i ze sie niby koncza?
  • Odpowiedz
2 z 3 punktów opierają się na spermiarstwie i rasiźmie.

@robert_blaszczykowski: Powinno być 5 z 5 punktów opierających się na rasizmie, po drugie, kobiecy sport to się nadaje na paraolimpiadę, choć i to pewnie byłby dyshonor dla niepełnosprawnych, więc chociaż można popatrzeć

@waro dodaj jeszcze podpunkt, że praktycznie nie ma reprezentacji globalnego południa, więc nie trzeba czytać spamu tworzonego przez ludzi z tych k---------w, bo oni nawet w życiu
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
o co chodzi z tym lykaniem spermiarskich bajtow o kondomach xD co igrzyska cos o tym jest, ja nie mowie nawet o tym ze sie tam ruchaja lub nie ale skad informacje ze p----------y ktos dostarcza i ze sie niby koncza?

@yahoomlody: a skąd wiesz, że to baity, skoro najwidoczniej nawet nie sprawdzałeś tego w necie?

https://www.theguardian.com/sport/2026/feb/13/winter-olympic-village-runs-out-of-condoms-after-three-days-milano-cortina-2026
  • Odpowiedz