Aktywne Wpisy

co się stało z przemysłem gier komputerowych że nikt nie potrafi stworzyć mocnego fabularnie RPGa, 20 lat mija od wydania KOTOR2, który swoją drogą był wydany w pośpiechu, a do dziś trudno w ogóle mowic o grach które można by z nim zestawić, jak to jest że jedna postać w kotorze 2 ma więcej głębi niż całe uniwersa AAA-slopów? już się nie da napisać dobrej gry? czy klasyczne możemy ale nie chcemy
źródło: swkotor2_2014-12-31_17-05-12-24
Pobierz
izimizixdd +3
Zostało mi 64 zł do 10-tego. Myślicie ze wypłata przyjdzie przed świętami? XDD już mam długi sama u siebie w tym miesiącu XD

1) Zima zawsze będzie fajniejszą porą do siedzenia w domu i oglądania telewizji od lata
2) Natężenie ślicznotek przekracza skalę przyzwoitości. Nie dziwię się, że po 2 dniach już zużyli tam wszystkie kondomy
3) To już jedyna pozostała międzynarodowa impreza tej rangi, na której jeszcze czuć potęgę białego człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mediolan2026
@waro: Nie no OPie, odpalasz pierwszą lepszą lekką atletykę i jak nie trafisz na rzucanie kuli ze sznurkiem to w 1 zawodach masz więcej witaminek niż podczas całego turnieju zimowego. O jakiejś gimnastyce, siatkówce plażowej czy surfingu już nawet nie wspominam. Tu jednak zima i kombinezony zawsze będą estetycznie odbierać zawodniczkom.
źródło: image
Pobierz@michalxd21: No ja myślę, że jak w dowolnym momencie odpalisz na telewizorze zimowe IO to dużo szybciej zobaczysz jakąś piękność na ekranie, niż robiąc to samo na letnich IO. No ale
źródło: 495a9b71-1a1e-584d-aeb2-e6a99305a19e-scaled
Pobierz4) Program jest taki w sam raz. Nie za chudy, nie za obszerny. Latem podczas igrzysk nie wiem gdzie ręce włożyć nawet mając wolne.
Oglądanie dup w tv to nie spermiarstwo
@robert_blaszczykowski: prawie godzinka bez żadnego lewaka sygnalizującego swoją cnotę.
I tak długo trzeba przyznać.
Natomiast oglądanie czegoś bo są lepsze d--y i stawianie tego jako zaleta widowiska - to tak, to jest spermiarstwo.
@waro: mam na takie sytuacje specjalny obrazek. Nawet nie wiesz jak bardzo jestem nielewacki, cokolwiek to znaczy.
źródło: IMG_20260222_183203
Pobierz@robert_blaszczykowski: Oooo nieeee, czyli libek. Jeszcze gorzej.
Nie jest. To się w przypadku mężczyzn nazywa heteroseksualizm albo po prostu estetyka.
Spermi to się bezpośrednio do witaminek, spulna kopiel i te sprawy.
@robert_blaszczykowski: i namówił do zmiany zdania co do zimowych igrzysk
@robert_blaszczykowski: Powinno być 5 z 5 punktów opierających się na rasizmie, po drugie, kobiecy sport to się nadaje na paraolimpiadę, choć i to pewnie byłby dyshonor dla niepełnosprawnych, więc chociaż można popatrzeć
@waro dodaj jeszcze podpunkt, że praktycznie nie ma reprezentacji globalnego południa, więc nie trzeba czytać spamu tworzonego przez ludzi z tych k---------w, bo oni nawet w życiu
@yahoomlody: a skąd wiesz, że to baity, skoro najwidoczniej nawet nie sprawdzałeś tego w necie?
https://www.theguardian.com/sport/2026/feb/13/winter-olympic-village-runs-out-of-condoms-after-three-days-milano-cortina-2026