Aktywne Wpisy

XkemotX +565
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
LukaszTV +82
źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz

źródło: comment_1666659636VY6YWm1qsfVNpA7koJcYS7.jpg
PobierzU nas kiedyś typ wysłał do wszystkich z firmy
"Drukarka nie działa bo się nie włącza" i chuy...
Na pewno była to ważna informacja dla oddziału w Australii xD
Dlatego w dużych firmach, które korzystają z rozwiązań IT dla korpo powinna być ustawiona blokada - nie wyślesz maila do więcej niż, dajmy na to 100 osób. A jeśli jakaś wiadomość dotyczy całej firmy albo całego oddziału to mamy do tego inny kanał komunikacji, np. stronę z ogłoszeniami w intranecie itp.
@Czyjatoja: W 1997 ludzie tak sparaliżowali sieć w siedzibie microsoftu. Tutaj opowiada o tym zderzeniu były pracownik:
Może to dziekan napisał ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Czyjatoja: kto pracował w korpo ten wie, że ludzie są do tego zdolni
@antek_akrobata: najlepsi są ci którzy odpisują do wszystkich 'przestancie odpisywać na tą wiadomość'
"Dzien dobry,
Będzie taka możliwość, link prześle dwa dni przed najblizszym szkoleniem BHP. Nie jest wymagana rejestracja, koszt szkolenia wynosi 5zł (płatne podczas odbierania zaswiadczrnia o szkoleniu