Wpis z mikrobloga

@chris3d: Jak robisz komuś korektę to napisz te rady albo podeślij przykłady, ale nie ingeruj mu w projekt nigdy. Bo to jest takie „patrz, umiem lepiej”. A tu akurat skrzynka OPa wyglada o wiele lepiej od twojej, ma od razu konkretny mood i stylistykę. Twoja wyglada jak tysiące innych.
@wlodi0412: Bardzo mi się kojarzy z grą Medievil!
  • Odpowiedz
@chris3d: Kurde, to mam nadzieję, że nigdy nie trafię na takiego dyrektora artystycznego w swojej karierze, który widzi czyjąś pracę po 3 miesiącach nauki i tylko wytyka co ma zrobić lepiej.
  • Odpowiedz
Jak robisz komuś korektę to napisz te rady albo podeślij przykłady, ale nie ingeruj mu w projekt nigdy. Bo to jest takie „patrz, umiem lepiej”. A tu akurat skrzynka OPa wyglada o wiele lepiej od twojej, ma od razu konkretny mood i stylistykę. Twoja wyglada jak tysiące innych.

@nieznane_wody: To nie moja skrzynka, to pierwszy lepszy przykład z neta, gdzie walor jest pełny. Dałem tą pracę jako przykład waloru, nie designu
  • Odpowiedz
@Ka4az: Bo nie można zwrócić uwagi. Krytyka, ocena, opinia są spoko, ale użytkownik chris3d nic z tego nie zrobił. Nie było w tym oceny ani opinii. Pan dyrektor artystyczny od 15 lat.
  • Odpowiedz
@chris3d: oj, to miało być do OPa
a ten model co wrzuciłeś ma normalkę

@wlodi0412: W jaki sposób to robiłeś?
Wygląda na sculpt, ale brak normalki. I miejscami masz nachodzące na siebie UV i generalnie troche krzywe to UV.
  • Odpowiedz
Jprd, koleś daje rady, a wykopki już ściek w komentarzach, że hurr durr dobrze jest, nie poprawiaj, jak śmiesz się odzywać
Zluzujcie porty, teraz już niczego nie da się skomentować, skrytykować, wszystko ma się podobać, nie?
  • Odpowiedz