Wpis z mikrobloga

@ab6661: i pod każdym postem musi znaleźć się kilku śmieszków albo p-------------y i koniec końców masz 30 komentarzy z czego może 3 są wartościowe...
  • Odpowiedz
@l3gend no ale o co ci chodzi, przeglądasz z sentymentu to forum, są aktywni użytkownicy, wpisy świeże, plus dziesiątki tysięcy archiwalnych które możesz przejrzeć, czego w zasadzie ci brakuje? Fora cały czas są, na każdy temat, tylko ty z nich nie korzystasz i płaczesz, że nie ma for. Żaden fb nic nie zabił, po prostu pokazał, że większość ludzi do niczego for nie potrzebuje, nie tworzą nic wartościowego czym warto się
  • Odpowiedz
@l3gend: Ja nigdy nie byłem typem forumowicza. Zgadzam się co do FB, np. w segmencie rowerowym to jest mielenie tych samych pytań co miesiąc bo nie istnieje wyszukiwarka (w sensie istnieje, ale wiecie o co chodzi). A do mnie w 100% trafia YT to czego szukam znajduję i choć kiedyś Ci najmądrzejsi pisali a nie sięgali po telefon, żeby nagrywać, to czasy się zmieniły.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@l3gend: discord teraz wprowadził fora i trochę wygląda na to, jakby chciał być jego kontynuacja, czego im życzę w sumie, bo grupy na FB to dno
  • Odpowiedz
@l3gend fora istnieją, ale wchodzące pokolenia do nich nie dotrą, to nie są ludzie, którzy się musieli p-------ć z kapryśnymi frazami wyszukiwania googla, nie mają świadomości, że coś takiego istnieje, to dla nich miejsce dla dziadów, wygodniej szukać grupek na fb.
  • Odpowiedz