Aktywne Wpisy

202492 +236

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

siema znalazłem coś takiego jak myślicie?
#pierwsze4kola #bmw #audi #samochody #motoryzacja #mercedes
Diesel Ci spali 7,5litra, a benzyna 9-10. To se policz spalanie dzisiaj. :)
Do tego benzyna nie ma problemów dieslowych.
za tyle to x5 chodza z tego rocznika.
#!$%@? z cena
Naprawdę dla ciebie zdechłe E46 ze szlamociągiem oznacza przyjemność z jazdy? Jak na trolling, to się słabo postarałeś, a jeśli ty tak na serio, to... no nie ma co komentować.
I ja jestem za benzynkami jednak
@sorek:
Jak jeździłeś tylko E46 z klekotem, to masz prawo tak uważać. Ale nie rozgłaszaj tej opinii na głos w towarzystwie, bo się grubo ośmieszysz wtedy.
Mam też 530i e39, to jest archaiczne auto na weekendy, żeby poczuć stara mechaniczną motoryzację, ale bez przesady, nie ma co mówić że kiedyś to było, bo się nie umywa do nowoczesnych aut xD.
Weź bo pisanie takich bzdur tylko wyjaśnia mi dlaczego ludzie w Polsce nie potrafią w ogóle jeździć xD
Nie mieszkam w Polsce, nie wiesz jak jeżdżę, w Toyocie camry pewnie nawet nie siedziałeś, mojego e39 nie widziałeś a wyciągnąłeś już wnioski jak 14 latek, to tylko pokazuje jak zacietrzewionym człowiekiem jesteś i przypomina dlaczego jedyne miejsce warte ciebie to czarna lista.
Najpierw obrażasz a potem uciekasz i płaczesz że ktoś Ci wytknął niekompetencję.
i realnie 7-8s do setki jak masz w miarę zadbanego gruza XD