Wpis z mikrobloga

@rzuuf155: "Silnik ma podniesiona moc na 258km, bardzo zdrowa jednostka, „pali na strzała”, dolozony większy intercooler FMIC, wtryski oraz turbo po regeneracji w 2020r" Tym bym się zainteresował bo regenerowane turbo w pl to często jest - 10% mocy xD a tu soft. Wygląda dobrze mapki są wyposażenie też coś jest, trzeba by dopytać o szczegóły pana właściciela. A cena to ja bym powiedział, że jeżeli jest takie och ach
  • Odpowiedz
@rzuuf155 330 to się kupuje 330Ci z 2003+, bo jest szybszy i tańszy w utrzymaniu.
Diesel Ci spali 7,5litra, a benzyna 9-10. To se policz spalanie dzisiaj. :)
Do tego benzyna nie ma problemów dieslowych.
  • Odpowiedz
@sorek:

Nie zrozumiesz tego nigdy, bo niektórzy ludzie serio czerpią przyjemność z jazdy.

Naprawdę dla ciebie zdechłe E46 ze szlamociągiem oznacza przyjemność z jazdy? Jak na trolling, to się słabo postarałeś, a jeśli ty tak na serio, to... no nie ma co komentować.
  • Odpowiedz
lepszy niż dowolne auto z napędem na przód :)

@sorek:

Jak jeździłeś tylko E46 z klekotem, to masz prawo tak uważać. Ale nie rozgłaszaj tej opinii na głos w towarzystwie, bo się grubo ośmieszysz wtedy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kasztan00: akurat klekot najgorszy z e46. Wybacz mi ale z plebejuszami z napędem na przód nie można nazwać towarzystwem ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@viollu dyskutowanie z @sorek to jak z debilem, nie ma sensu, tam Korwin z grzybem zrobił spustoszenie, też jeżdżę camry, świetne auto, widzę po feldze dobrze wyposażone, aż dziwne że tylko jeden model do executive wypuścili.

Mam też 530i e39, to jest archaiczne auto na weekendy, żeby poczuć stara mechaniczną motoryzację, ale bez przesady, nie ma co mówić że kiedyś to było, bo się nie umywa do nowoczesnych aut xD.
  • Odpowiedz
  • 0
@Popularny_mis: sobie je napraw i naciśnij mocniej gaz to może zobaczysz różnice jak jeździsz 50km/h to i duży fiat podobny ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@Popularny_mis: uważaj bo uwierzę komuś dla kogoś ważniejsza jest kamera parkowania (która można zretrofitowac xD) niż porządne zawieszenie które i dzisiaj przewyższa to co w tych toyotach jest montowane.

Weź bo pisanie takich bzdur tylko wyjaśnia mi dlaczego ludzie w Polsce nie potrafią w ogóle jeździć xD
  • Odpowiedz
@sorek kupiłem w świetnym stanie, za spore pieniądze i w takim jest utrzymana, masz gwoździa w głowie i żadne argumenty z tobą nie mają sensu, zawsze zrobisz fikołka.

Nie mieszkam w Polsce, nie wiesz jak jeżdżę, w Toyocie camry pewnie nawet nie siedziałeś, mojego e39 nie widziałeś a wyciągnąłeś już wnioski jak 14 latek, to tylko pokazuje jak zacietrzewionym człowiekiem jesteś i przypomina dlaczego jedyne miejsce warte ciebie to czarna lista.
  • Odpowiedz
@sorek:

@Popularny_mis: sobie je napraw i naciśnij mocniej gaz to może zobaczysz różnice jak jeździsz 50km/h

i realnie 7-8s do setki jak masz w miarę zadbanego gruza XD

@Popularny_mis: uważaj bo uwierzę komuś dla kogoś ważniejsza jest kamera parkowania (która można zretrofitowac xD) niż porządne zawieszenie które i dzisiaj przewyższa to
  • Odpowiedz