Wpis z mikrobloga

@Acri: obiecanek dealera ciąg dalszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie lokalny dealer nawet nie robił nadziei że będzie przed grudniem jak w lutym/marcu szukałem auta a i wprost mówił że nikt nie wie kiedy będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Poszedłem do konkurencji która potrafiła dostarczyć auto szybko i to konfigurowane pod siebie.
Powodzenia w czekaniu bo to najgorszy czas.
  • Odpowiedz
@Acri: ta ciekawe gdzie i dla kogo ( ͡° ͜ʖ ͡°). Z ciekawości co zamówione? Automat/manual?

Mi w salonie handlowiec powiedział że co bym nie zamówił to będę długo czekał i z uśmiechem dodawał że będzie to będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nawet auta na jazdy nie mieli … potem dzwonił gdzieś 3 miesiące od wizyty że wpadło mu auto na salon
  • Odpowiedz
@Acri: czyli automat skrzynia zapewne … to pewnie przyczyna obsuwy bo cały koncern kia/Hyundai ma jakiś problem z produkcją wystarczającej liczby skrzyń i ciagle słychać o obsuwach dostaw.
  • Odpowiedz
@Acri: póki nie anulowali to jest dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak jak załatwili tych co ceed zamawiali z automatem… generalnie Koreańczycy strasznie olali ostatnio nasz rynek a stawiają na Niemcy gdzie i tak nie mają szans wygrać z mentalnością Niemców którzy stawiają na swoje produkty nawet jak są gorsze…
Generalnie na pewno polecam sprawdzić lakier miernikiem tak by wykluczyć że malowali jakieś elementy więcej razy
  • Odpowiedz