Wpis z mikrobloga

Przyznam Wam się do czegoś, mam problem z samotnością i chyba jestem mocno zależna od takich portali jak wykop. Czuje straszną chęć rozmowy z ludźmi, ale to chyba to nic dziwnego bo w realu nie mam za bardzo z kim porozmawiać. Strasznie się cieszyłąm ze mija mi ban, ale minęły ledwo 3 dni i widzę ze spędzam tu za dużo czasu i nie potrafie się kontrolować. Czas chyba wracać na ban żeby nie siedzieć tu całymi dniami, jednak też mam jakieś obowiązki których nie powinnam zaniedbywać. Jeżeli nie dostanę perma to pewnie tu wrócę za jakiś czas. Będę za Wami tęsknić (,)
#samotnosc #feels #smuteczek
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Katiee: Nie tylko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jedni ludzie potrafią ranić i podcinać skrzydła. Drudzy zauważają coś cennego, czego my nie dostrzegamy. Perspektywa drugiego człowieka jest bardzo ważna. Spotkałem na swojej drodze osoby, które mnie zaskakiwały tym, jak mnie postrzegają. To mi dawało do myślenia. U mnie totalne zamykanie się w sobie pogłębia depresję, lęki. Biorę leki, które prawie nie pomagają. Do tego zdarza mi się
  • Odpowiedz
@Katiee: Można dać sobie szanse poznania ludzi, którzy zrozumieją. Możesz też poprzestać na wykopie. W końcu to twój wybór. Ja tylko wyszedłem z pewnymi swoimi rozkminami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz