Wpis z mikrobloga

Przyznam Wam się do czegoś, mam problem z samotnością i chyba jestem mocno zależna od takich portali jak wykop. Czuje straszną chęć rozmowy z ludźmi, ale to chyba to nic dziwnego bo w realu nie mam za bardzo z kim porozmawiać. Strasznie się cieszyłąm ze mija mi ban, ale minęły ledwo 3 dni i widzę ze spędzam tu za dużo czasu i nie potrafie się kontrolować. Czas chyba wracać na ban żeby nie siedzieć tu całymi dniami, jednak też mam jakieś obowiązki których nie powinnam zaniedbywać. Jeżeli nie dostanę perma to pewnie tu wrócę za jakiś czas. Będę za Wami tęsknić (,)
#samotnosc #feels #smuteczek
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Katiee: Jeśli chodzi o mnie, to kontakt przez neta - to nie to samo co w realu. Sam jestem samotny. Poszukaj jakichś warsztatów, kursów. Coś, co ciebie interesuje. Przy okazji jest szansa na poznanie ciekawych ludzików.
  • Odpowiedz
@Katiee: W takim razie czeka praca nad poczuciem własnej wartości. Każdy ma co, czego się wstydzi. Nie ma wyjątków. Każdy ma też w sobie coś wartościowego.
  • Odpowiedz
wygadać i pogadac

@Katiee: w sumie nigdy nie wiesz czy jakieś wykopki nie będą próbowały Cię wystalkować.

ale żadnych relacji tutaj nie znajdziesz

@Ana77: i tak bym się chyba nie odważyła, wstydziłabym się.
  • Odpowiedz
@Katiee: Ja w irl poza pracą nie mam z kim gadać tak samo na mirko. Zacząłem dużo czytać książki co mocno mnie wciąga to czas leci i w gierki. Siłownia by sie przydała ale zadupie.
  • Odpowiedz
@Katiee Bo takie ciagle pisanie i wchodzenie na wykop to kwestia przyzwyczajenia. Jak dostalem bana na 3 miesiace to bylem zalamany ze nie dam rady i probowalen inne konta zaklaeac. A po 3 miesiacach zapomnialem ze mam kobto tutaj
  • Odpowiedz
bana na 3 miesiace to bylem zalamany ze nie dam rady

@Mariusz_Drugi: ja dałam rade, nie zakładałam innych kont, ale jak tylko zszedł ban to nie moge się oderwać. Wszedzie się wciskam ludziom w ich posty byle z kims pogadac
  • Odpowiedz