Aktywne Wpisy
thorgoth +292
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Essapierds2007 +65
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
Ziobro (czy kto tam jest odpowiedzialny za polskie sądownictwo), powinien dbać o to co się dzieje w tych sądach i wręczać najwyższe kary sędziom, którzy źle sądzą. A nie, że tam
@trevoz: Problem jest i mu nie przeczę, ale Twoje rozwiązanie da skutek odwrotny, zmniejszy się ilość sędziów, a już zwłaszcza nikt nie będzie chciał brać spraw skomplikowanych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Także ten szmaciarz patrzy tylko na siebie i na to co jeszcze może
@buczubuczu: Poszedłbys do pierdla, a wiesz jak tam traktują "damskich bokserów".
POki rzadzi lewica nic sie nie da zrobic
- wysoki sądzie, matka bije dzieciaka, zamyka w łazience
- MiEjScE dZiEcIaCzKa JeSt PrZy MaMuSi
Aż mnie skręca jak czasem czytam o takich sprawach. Bardzo wiele jest do naprawienia w kwestii praw obojga rodziców do dziecka
@trevoz: dane wyssane z d--y
Komentarz usunięty przez moderatora