https://gameplay.pl/news.asp?ID=143184 Mocne i intrygujące zakończenie tomu piątego, tylko pobudziło ciekawość odbiorców do sprawdzenia tego, co będzie działo się dalej. Każdy fan serii z niekłamaną przyjemnością sięgnie więc po szóstą odsłonę cyklu, aby ponownie zanurzyć się w niezwykłej historii upadku i odnowy rasy ludzkiej (z całą masą niedopowiedzeń i głębszej treści). #recenzja #manga #komiks #comics
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Mocne i intrygujące zakończenie tomu piątego, tylko pobudziło ciekawość odbiorców do sprawdzenia tego, co będzie działo się dalej. Każdy fan serii z niekłamaną przyjemnością sięgnie więc po szóstą odsłonę cyklu, aby ponownie zanurzyć się w niezwykłej historii upadku i odnowy rasy ludzkiej (z całą masą niedopowiedzeń i głębszej treści). #recenzja #manga #komiks #comics
źródło: comment_1664789961D2mWF2ZSBIM7qaZRU7ymkS.jpg
Pobierz