Wpis z mikrobloga

• 951
@skeeto666: ogólnie staram się w marketach pieczywa nie kupować, ale jak już muszę, to biorę jakieś ciabatty czy inne cholery, nie dlatego że lubię, tylko dlatego że za drogie dla dziadów macaczy xd
Na kajzerki nawet nie patrzę xdd
  • Odpowiedz
@skeeto666: o--------ć ich za to od góry do dołu. Szczególnie, że to pokolenie które nie myje rąk po szczaniu. Mnie jeszcze denerwuje ślinienie woreczków foliowych. Na każdym worku od lat na boku jest zakładka, żeby można było łatwo folię złapać i otworzyć, ale małpy nigdy się nie nauczą.
  • Odpowiedz
@skeeto666: mnie to w ogóle dziady doprowadzają do szału. Stoi taki za mną, charcze i chrząka cały czas; inny praktycznie najeżdża mnie wózkiem, bo nwm chyba się boi, że ktoś mu miejsce zajmie, jeśli będzie między nami większy odstęp niż 5 cm, jeszcze inni robią sobie pogawędki na środku alejki; kolejni stoją przy kasie i rozglądają się dookoła, a gdy przychodzi czas płacenia, to nagle nie wiedzą, gdzie mają portfel
  • Odpowiedz
@skeeto666: przypominam, że starzy ludzie nie myją też regularnie rąk - czyli mają na łapach wszystko, czego dotykali od ostatniej kąpieli, prawdopodobnie dzień wcześniej (bo też wolą się myć wieczorem, a nie rano)
  • Odpowiedz