@FootballShotTV: Osiągnięcie 20% na przyszły rok jest niemal pewne. Ciekawe jakie stópki wtedy będą. Zmierzamy w jednym kierunku i jesteśmy już blisko celu. Dziękuję pis.
@JC97: Najlepsze, że ponownie "analitycy", którzy zostali zaskoczeni (po raz kolejny :)) inflacją prognozują jej spadek w końcówce tego roku a już na pewno na początku przyszłego roku :D. Oni by się już wstydzili takie głupoty gadać. Ja się tylko zastanawiam czy oni rzeczywiście są tak niekompetentni i nie potrafią przewidzieć inflacji (chyba każdy średnio rozgarnięty człowiek, w obliczu obecnych "dodatków" do wszystkiego spodziewał się zwiększonej inflacji), czy robią to
Najlepsze, że ponownie "analitycy", którzy zostali zaskoczeni (po raz kolejny :)) inflacją prognozują jej spadek w końcówce tego roku a już na pewno na początku przyszłego roku :D. Oni by się już wstydzili takie głupoty gadać.
Ja się tylko zastanawiam czy oni rzeczywiście są tak niekompetentni i nie potrafią przewidzieć inflacji (chyba każdy średnio rozgarnięty człowiek, w obliczu obecnych "dodatków" do wszystkiego spodziewał się zwiększonej inflacji), czy robią to specjalnie na czyjeś
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
#gielda #inflacja
źródło: comment_16645251851r52iEV6a9bQDyKViBWufK.jpg
PobierzJak źle pójdzie to jeszcze w tym roku dobijemy.
Ja się tylko zastanawiam czy oni rzeczywiście są tak niekompetentni i nie potrafią przewidzieć inflacji (chyba każdy średnio rozgarnięty człowiek, w obliczu obecnych "dodatków" do wszystkiego spodziewał się zwiększonej inflacji), czy robią to
@Modraszek_bagniczek: kompromis: Argentyna. Zwłaszcza, że też są teraz znani na świecie z powodu piłkarza i papieża ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dmasterpl: Korelacja nie oznacza przyczynowości